Η έρευνα για τον ράπερ που χτυπήθηκε θανάσιμα – «Χτύπησα αγριογούρουνο, όχι τον Οδυσσέα»

η-έρευνα-για-τον-ράπερ-που-χτυπήθηκε-θα-1579219

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με σημαντικούς μάρτυρες που είτε δραστηριοποιούνται στην περιοχή, είτε βρέθηκαν για κάποιον λόγο στο σημείο εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Ο πρώτος μάρτυρας, στο όχημα του οποίου υπήρχαν χτυπήματα από εκείνη τη νύχτα, είπε στο στην εκπομπή: «Το ίδιο βράδυ που συνέβη το μοιραίο συμβάν, έτυχε να έχω χτυπήσει κάποιο αγριογούρουνο, το οποίο το είδαν οι αστυνομικοί. Δεν έχει σχέση ο δρόμος που χτύπησαν τον Οδυσσέα με το αγριογούρουνο που χτύπησα εγώ.

Δεν χρειάστηκα κάποια βοήθεια και δεν έγινε τέτοια ζημιά ώστε να μην μπορώ να το κινήσω. Ήταν παρόντες και κάποιοι φίλοι μου με άλλα δύο οχήματα, αλλά δε ζητήθηκε να καταθέσουν στις Αρχές».

Ένας άλλος μάρτυρας που θεωρείται σημαντικός, εκνευρίστηκε από την έρευνα της εκπομπής. Στη θέα και μόνο του τηλεοπτικού συνεργείου, αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.

«Ούτε μία, ούτε μισή ερώτηση να μην κάνεις. Ρε δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω;», είπε απευθυνόμενος στον ρεπόρτερ του «Τούνελ».

Ο τρίτος μάρτυρας που διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή, τόνισε:

«Δεν είδα κάτι εγώ. Με έχει ρωτήσει και η αστυνομία. Δεν ήμουν καν στην περιοχή εκείνο το βράδυ που έγινε το τροχαίο. Δε ζήτησαν να ελέγξουν τα οχήματά μου ή κάτι άλλο».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook