Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων για το επεισόδιο με Αμερικανούς της Βάσης που αποκάλυψε το zarpanews.gr

Για «βάρβαρη συμπεριφορά των Αμερικανών μισθοφόρων του θανάτου» κάνει λόγο με ανακοίνωση της η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, με αφορμή το νέο περιστατικό ξυλοδαρμού Χανιωτών από προσωπικό της βάσης της Σούδας, που αποκάλυψε το zarpanews.gr

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης:

«Για μια ακόμα φορά οι «φίλοι και σύμμαχοι» μας Αμερικανοί, φρόντισαν να αναδείξουν στα Χανιά, με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζουν, τα φιλειρηνικά τους αισθήματα, όπως άλλωστε εδω και χρόνια κάνουν σκορπώντας τον θάνατο σε χώρες που δήθεν εκτελούν ειρηνευτικές αποστολές.

Ομάδα Αμερικανών της βάσης επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τρεις Χανιώτες, το Σάββατο τα ξημερώματα στα Νέα Καταστήματα, με αποτέλεσμα όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα, ένας από αυτούς να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Για μια ακόμη φορά οι Χανιώτες πέφτουν θύματα της βάρβαρης συμπεριφοράς των Αμερικανών μισθοφόρων του θανάτου, γεγονός το οποίο αποτελεί απόδειξη του πως έχουν μάθει να αντιλαμβάνονται τις έννοιες της ειρήνης και της δημοκρατίας.

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων έγκαιρα είχε ενημερώσει τον λαό των Χανίων, ότι τίποτα καλό δεν μπορεί να περιμένει από το όλο και πιο βαθύ δέσιμο του με τους ιμπεριαλιστές και την παρουσία του βάσεων στον τόπο του.

Πρέπει άμεσα:

Να κλείσει η Βάση της Σούδας και όλες οι Ευρωατλαντικές Βάσεις και στρατηγεία που υπάρχουν στην Ελλάδα

-Να επιστρέψουν όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στο εξωτερικό

-Να καταργηθούν όλα τα πυρηνικά όπλα – Να απαγορευτούν οι πυρηνικές δοκιμές

-Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με το λαό νοικοκύρη στον τόπο του

-Εμπρός για ισχυρό αντιπολεμικό, αντιιμπεριαλιστικό κίνημα».»

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ