Η επίθεση των ΜΑΤ και ο τραυματισμός Πυροσβέστη – Βίντεο Ντοκουμέντο

η-επίθεση-των-ματ-και-ο-τραυματισμός-πυ-1311934

Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο με την στιγμή που τραυματίζεται σοβαρά στο χέρι Πυροσβέστης από χειροβομβίδα κρότου λάμψης που εκτόξευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ στο Μαρούσι.

Βίντεο – ντοκουμέντο με τον σοβαρό τραυματισμό Πυροσβέστη κατά την διάρκεια επεισοδίων στο Μαρούσι βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.

Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά ο τραυματισμένος Πυροσβέστης να πλησιάζει με ματωμένο το χέρι τις δυνάμεις των ΜΑΤ και να φωνάζει, γιατί εκτόξευσαν χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Παράλληλα, τα ΜΑΤ αδιαφορούν για την κατάσταση του και συνεχίζουν το έργο τους, ενώ διακρίνονται διαδηλωτές πεσμένοι στο δρόμο.

Σημειώνεται, πως οι συμβασιούχοι Πυροσβέστες που διαμαρτυρήθηκαν στο Μαρούσι, μέσω ανάρτησης στο Facebook, όχι μόνο κατήγγειλαν το περιστατικό, αλλά σημείωσαν πως ο συνάδελφος τους ακρωτηριάστηκε.

Στη συνέχεια με νέα ανάρτηση σημείωσαν πως ο Πυροσβέστης έχει τραυματιστεί βαριά στο χέρι και έχει υποστεί καυτηριασμό στη παλάμη. Ταυτόχρονα, ανέφεραν ότι αρκετοί συνάδελφοι τους έχουν προβλήματα ακοής, λόγω της εκτεταμένης ρίψης χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Ακολουθεί το βίντεο με τον τραυματισμό Πυροσβέστη. ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:

Πηγή: ieidiseis.gr

2 thoughts on “Η επίθεση των ΜΑΤ και ο τραυματισμός Πυροσβέστη – Βίντεο Ντοκουμέντο

  1. Βρε τσόφλια μεχρι και τους πυσοσβεστες δειρατε? το επομενο σταδιο θα ειναι να δερνοσαστε μεταξυ σας (θα σας αρεσει κιολας)….γιωτάδες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook