Η επίσημη ανακοίνωση για το τέλος Βοσνιάδη από την ΠΑΕ Χανιά

Ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας για την ΠΑΕ Χανιά με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Και με τη… βούλα, ο 60χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν για το χανιώτικο σύλλογο.

Θερμή η αναφορά που γίνεται στον Βοσνιάδη ο οποίος παρέλαβε την ομάδα στις 17 Δεκεμβρίου 2018 και την αφήνει μετά το τελευταίο παιχνίδι που δόθηκε την περασμένη Κυριακή με την ήττα που γνώρισαν τα Χανιά στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας.

Επόμενη ανακοίνωση η οποία θα δοθεί στην δημοσιότητα, θα αφορά την πρόσληψη του Νίκου Παπαδόπουλου, που θα είναι και ο αντικαταστάτης του.

Ακόλουθη η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά.

Ανακοίνωση για τη λύση συνεργασίας με τον Α. Βοσνιάδη

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη.

Ανέλαβε την ομάδα μας σε μία δύσκολη αγωνιστική κατάσταση στις 17 Δεκεμβρίου 2018 και από την τελευταία θέση (16η) που την παρέλαβε την οδήγησε στην 6η, συγκεντρώνοντας στο διάστημα αυτό τους περισσότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Την περασμένη σεζόν, παρά το ξεκίνημα που δεν ήταν ιδανικό, με το εκπληκτικό σερί 10 αγώνων χωρίς ήττα η ομάδα μας βρέθηκε στην 3η θέση αλλά λόγω των αποφάσεων που πάρθηκαν δεν της επιτράπηκε να φτάσει μέχρι τέλους την προσπάθειά της και να διεκδικήσει την άνοδο.

Φέτος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν βάσει των προσδοκιών που υπήρχαν και έτσι πάρθηκε η απόφαση από κοινού να τερματιστεί η συνεργασία.

Κόουτς σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και τη συνεργασία που είχαμε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική σου πορεία.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία που είχαμε και το μέλος του προπονητικού επιτελείου και εκ των συνεργατών του προπονητή, Ηλία Παπαθανασίου, ευχόμενοι καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ