Η επιμονή των Λιμενικών στην Κρήτη έφερε αποτέλεσμα… Βρήκαν πάνω από μισό τόνο ναρκωτικά στο ύποπτο πλοίο

η-επιμονή-των-λιμενικών-στην-κρήτη-έφε-782593

Στο παρά πέντε και πριν τον απόπλου του ύποπτου φορτηγού πλοίου «OLA» που τα τελευταία 24ωρα βρέθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου για έλεγχο μετά την προσάραξη του στην περιοχή του Αθερινόλακκου, τα στελέχη του λιμενικού ανακάλυψαν τα … ναρκωτικά !

Αρχικά το πλοίο καθυστερούσε να φύγει επειδή ελεγχόταν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του πλοίου για να διαπιστωθεί αν είναι αξιόπλοο , καθώς είναι του ’78 και είχε πολλά προβλήματα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το πλοίο ήταν «καθαρό» η επιμονή των στελεχών του λιμενικού έφερε αποτέλεσμα καθώς σε ένα από τα 18 κοντέινερ (με ρούχα, παπούτσια, απορρυπαντικά) εντοπίστηκε ,σήμερα το πρωί, σημαντική ποσότητα ναρκωτικών με τη μορφή σοκολάτας.

Συγκεκριμένα, στον πυθμένα του κοντέινερ ,που είχε διαμορφωθεί ως διώροφο, βρέθηκαν τα ναρκωτικά που ήταν περίπου 550 κιλά.

Υπενθυμίζεται ότι στις έρευνες συμμετείχε κλιμάκιο του Λιμενικού από την Αθήνα που έλεγξε το πλοίο και παρά του ότι δεν είχαν προκύψει στοιχεία επέμεναν να ερευνούν με βάση τις πληροφορίες για την ύπαρξη ναρκωτικών.

Με τα νέα δεδομένα η υπόθεση παίρνει νέα τροπή και αναμένεται ο έλεγχος να προχωρήσει και σε άλλα σημεία του πλοίου.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook