Η επική τούμπα του Μπρους Σπρίνγκστιν στη συναυλία του στο Άμστερνταμ | Video

η-επική-τούμπα-του-μπρους-σπρίνγκστιν-1701837

Σε ευρωπαϊκή περιοδεία, η οποία ξεκίνησε από τη Βαρκελώνη στις 28 Απριλίου, βρίσκεται ο Bruce Springsteen. Ωστόσο, σε μία από αυτές τις εμδανίσεις του, και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ, είχε ένα απρόοπτο το οποίο όμως αντιμετώπισε με χιούμορ.

Συγκεκριμένα, ενώ ο ίδιος και η E Street Band έπαιζαν το «Ghosts«, μια από τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του, έπεσε στις σκάλες και κάποια μέλη της ασφάλειας τον βοήθησαν να σηκωθεί, ενώ η μουσική εξακολουθούσε να παίζει.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Bruce Springsteen αντέδρασε χιουμοριστικά και όταν σηκώθηκε ξανά, είπε, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, «καληνύχτα σε όλους». Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, οπότε μπόρεσε να συνεχίσει κανονικά τη συναυλία του, με τους θεατές να του δίνουν ένα ζεστό χειροκρότημα.

@latinus_us El cantante estadounidense Bruce Springsteen sufrió una caída durante su concierto en Ámsterdam. #Latinus #InformaciónParaTi ♬ sonido original – Latinus

Στα 73 του χρόνια, έδειξε ότι είναι ακόμα σε φόρμα και έτοιμος να τα δώσει όλα για τα εκατομμύρια των θαυμαστών του υποκλίνονται σε όλο τον κόσμο. Έτσι, ο Springsteen θα συνεχίσει την περιοδεία του, η οποία θα επεκταθεί τους επόμενους μήνες. Για παράδειγμα, στις 11 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο Landgraaf και, στη συνέχεια, θα ταξιδέψει σε πόλεις όπως η Ζυρίχη, το Μπέρμιγχαμ, το Όσλο, το Λονδίνο, η Βιέννη και το Μόναχο, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το marca.com.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook