Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Adele στη Vogue και η αντίδρασή της στα σχόλια για τα κιλά της

η-εντυπωσιακή-φωτογράφιση-της-adele-στη-vogue-κ-1295555

Απογοήτευση αισθάνθηκε η Αντέλ μετά τα σχόλια για την απώλεια βάρους και τα κιλά της

Μάλιστα, η σουπερστάρ, μιλώντας στη Vogue, σημείωσε ότι τα πιο σκληρά σχόλια έγιναν από γυναίκες.

“Το σώμα μου είναι αντικείμενο συζητήσεων σε όλη την καριέρα μου. Δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Αντιλαμβάνονται γιατί είναι ένα σοκ” είπε η 33χρονη Αντέλ στη Vogue, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη.

Αυτή είναι η πρώτη συνέντευξη της Αντέλ έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας και μάλιστα γράφει ιστορία γιατί γίνεται εξώφυλλο ταυτόχρονα στην αμερικανική και τη βρετανική Vogue.

Στις αρχές του 2020,η Αντέλ αποκάλυψε ότι είχε χάσει περίπου 45 κιλά στην περίοδο δύο χρόνων κατά την οποία γυμναζόταν συστηματικά.

Ωστόσο, υπήρξαν κάποιοι που είπαν ότι μοιάζει αποστεωμένη και άλλοι ότι δεν έπρεπε να υποκύψει στην πίεση να χάσει κιλά, με αρκετούς να εκφράζουν την άποψή τους -πολλές φορές όχι και τόσο κόσμια- στα social media.

Η Αντέλ είπε στη Vogue: “Αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιες γυναίκες ιδιαιτέρως πληγώθηκαν. Προφανώς αντιπροσωπεύω πολλές γυναίκες. Αλλά είμαι ακόμη ο ίδιος άνθρωπος. Και το χειρότερο σε όλο αυτό είναι ότι τα χειρότερα σχόλια για το σώμα μου έγιναν από άλλες γυναίκες. Με απογοήτευσαν πολύ. Με πλήγωσαν”.

Παρά τις επικρίσεις, η Αντέλ απολαμβάνει τη νέα της εμφάνιση και την επιδεικνύει στις φωτογραφίες της βρετανικής Vogue. Στην αμερικανική Vogue είπε ότι μέρος του ταξιδιού της προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ξεκίνησε όταν άρχισε να πηγαίνει στο γυμναστήριο γιατί αυτό τη βοηθούσε να απαλλαγεί από το άγχος.

“Έγινε ο δικός μου χρόνος. Αντιλήφθηκα ότι όταν γυμναζόμουν δεν είχα καθόλου άγχος. Δεν ήταν σκοπός να χάσω βάρος” σημείωσε η σταρ και πρόσθεσε:

“Σκέφτηκα πως αν μπορώ να κάνω το σώμα μου δυνατό και μπορώ να το νιώσω αυτό και να το δω, τότε μπορεί μια μέρα να κάνω και τον συναισθηματικό μου κόσμο και το μυαλό ισχυρά”. Επεσήμανε ότι το να έχει έναν καλό άνδρα στη ζωή της, αναφερόμενη στον νέο σύντροφό της Ριτς Πολ, τη βοήθησε να διατηρήσει μία πιο αισιόδοξη οπτική.

Αντέλ: Η ζωή μου διαλύθηκε πριν από τρία χρόνια

Η σταρ μίλησε και για το διαζύγιό της με τον σύζυγό της Σάιμον Κονέκι.

Η Αντέλ και ο Σάιμον Κονέκι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Απρίλιο 2019, ενώ η καλλιτέχνις κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πέντε μήνες μετά. Το ζευγάρι που είχε σχέση για επτά χρόνια και ήταν παντρεμένο δύο χρόνια, έχει τη συνεπιμέλεια του γιου του Άντζελο, που σήμερα είναι 9 ετών.

“Μου κάνει τόσο απλές ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω, επειδή δεν ξέρω την απάντηση. Όπως γιατί δεν μπορούμε να μένουμε ακόμη μαζί; Αλλά αυτό δεν το κάνουν οι άνθρωποι που παίρνουν διαζύγιο. “Και γιατί όχι;” επιμένει. Κι εγώ λέω “δεν ξέρω. Δεν το κάνει αυτό η κοινωνία”.

Και συνεχίζει “γιατί δεν αγαπάς πια τον μπαμπά μου;”. Και εγώ απαντώ “αγαπώ τον μπαμπά σου, αλλά δεν είμαι ερωτευμένη”. Αυτά όμως δεν μπορεί να τα καταλάβει ένα εννιάχρονο παιδί.

Η Αντέλ παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να μιλήσει στον γιο της για τον χωρισμό. Μάλιστα, είχε τόσο πολύ άγχος που ο ψυχολόγος της τής πρότεινε να καταγράψει σε βίντεο τη στιγμή που θα του μιλά ώστε να θυμάται τι του είχε πει.

“Προφανώς ο Σάιμον και εγώ ποτέ δεν μαλώσαμε για εκείνον ή οτιδήποτε τέτοιο. Ο Άντζελο λέει ότι δεν το καταλαβαίνει. Κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχουν κανόνες που φτιάχνει η κοινωνία για το τι συμβαίνει και τι δεν συμβαίνει στον γάμο και μετά τον γάμο, αλλά είμαι ένα πολύ πολύπλοκο άτομο” είπε και πρόσθεσε: “Όταν ήμουν 30 όλη μου η ζωή διαλύθηκε και δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση”.

Επέμεινε ωστόσο ότι δεν ήταν μαλωμένη με τον πρώην σύζυγό της. “Δεν ήταν πλέον το σωστό για εμένα. Δεν ήθελα να καταλήξω σαν πολλούς άλλους ανθρώπους που ήξερα. Δεν ήμουν δυστυχισμένη με την έννοια της δυστυχίας αλλά θα γινόμουν δυστυχισμένη αν δεν έβαζα πρώτο τον εαυτό μου. Αλλά τίποτα κακό δεν συνέβη μεταξύ μας”.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook