Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων νομού Χανίων ζητά πρωτοβουλίες από την Περιφέρεια για πτήσεις και τον χειμώνα

η-ένωση-τουριστικών-καταλυμάτων-νομο-1465621

Επιστολή προς τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων απέστειλε η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων του νομού με θέμα την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Αναλυτικά αναφέρει:

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ;

Στις 27/7/2022 με αφορμή τις προτάσεις Raynair αλλά και την συζήτηση που είχε ξεκινήσει για δυνατότητα επέκτασης της τουριστικής περιόδου, σας είχαμε απευθύνει επιστολή με αρ. πρωτ. 967 με την οποία ζητούσαμε την πραγματοποίηση συνάντησης με την Raynair την Fraport και τους φορείς του τουρισμού της περιοχής μας .

Απάντηση καμιά, πρωτοβουλία καμιά. Τα μέλη μας αναρωτιούνται ενδιαφέρεται η Περιφέρεια Κρήτης για τον Τουρισμό στο νησί αυτό?

Το να συγκεντρωνόμαστε μεταξύ μας και να εκφράζουμε την βούληση ότι προτιθέμεθα να κρατήσουμε ανοικτές τις επιχειρήσεις μας, ή ανοίξαμε και σας περιμένουμε, δεν έχει κανένα νόημα.

Τουρίστες τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο δεν πρόκειται να έλθουν οδικώς. Χωρίς να δούμε τις προθέσεις των αεροπορικών εταιριών, εάν είναι διατιθέμενες να αναλάβουν μαζί μας αυτή την προσπάθεια joint venture και με ποιους όρους είναι διατιθέμενοι να ρισκάρουν δρομολογώντας αεροπλάνα τους, επέκταση της περιόδου δεν πρόκειται να υπάρξει.

Το να στέκεται θεατής η Περιφέρεια σε ένα θέμα που αφορά 4.000 επιχειρηματίες στην περιοχή Χανίων, άμεσα εμπλεκόμενους με τον Τουρισμό και κάποιες άλλες χιλιάδες έμμεσα, είναι σαν να αδιαφορεί για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου»

Την επιστολή υπογράφουν εκ του Δ.Σ, ο Πρόεδρος Ι. Κουκουράκης και ο γ.γ.Εμμ. Κασαπάκης ενώ κοινοποιείται και στους βουλευτές των Χανίων, τους Δημάρχους, το ΕΒΕΧ και το Οικονομικό Επιμελητήριο τμήμα Δυτικής Κρήτης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook