Η Ένωση Συνταξιούχων Χανίων ενάντια στο νομοσχέδιο για την υγεία

η-ένωση-συνταξιούχων-χανίων-ενάντια-σ-1431867

Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την υγεία εκφράζει η Ένωση Συνταξιούχων Χανίων, κάνοντας λόγο για υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ένωση συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Χανίων κάνει γνωστό στους συνταξιούχους ότι το νομοσχέδιο για την υγεία που προωθεί η κυβέρνηση επιτείνει την υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας, χειροτερεύει την κατάσταση στις δημόσιες υποδομές υγείας και παραδίδει τους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους της χώρας μας, ακόμα περισσότερο στο έλεος της ιδιωτικής υγείας.

Τους αναγκάζει να βάζουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για την πρόνοια και την αποκατάσταση της υγείας τους και την ίδια ώρα υποβαθμίζει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.
Χειροτερεύει τις εργασιακών σχέσεις των γιατρών και συνολικά του ιατρικού προσωπικού με επιπτώσεις για τους ασθενείς.
Η ένωση μας επίσης καταγγέλλει την δίωξη του προέδρου του σωματείου επισιτισμού νομού Χανίων από μεγάλη αλυσίδα ψητοπωλείων με το πρόσχημα την διατάραξη της λέξης. Κυβέρνηση και εργοδοσία προσπαθούμε να φιμώσουν την φωνή του λαού αξιοποιώντας όλους τους αντεργατικούς και αντισυνδικαλιστικούς νόμους που ψήφισαν αλλά και που βρήκαν προίκα από τις προηγούμενες κυβερνήσεις».
zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook