«Η εμπιστοσύνη σας μας έκανε περήφανους» – Ο Ντουκάκης και η ομάδα του κάνουν απολογισμό και στέλνουν το δικό τους «ευχαριστώ»

η-εμπιστοσύνη-σας-μας-έκανε-περήφανο-1355790

Την «ακτινογραφία» της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στα Χανιά το 2021 έκανε ο υπεύθυνος του 2ο ΚΥ Χανίων / 1η ΤΟΜΥ Χανίων / 2η ΤΟΜΥ Χανίων και επόπτης του ΕΟΔΥ στα Χανιά, Στέφανος Ντουκάκης, ο οποίος μαζί με την ομάδα του ήταν πανταχού παρών όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες,  σηκώνοντας όλο το βάρος της ιχνηλάτησης στα Χανιά μαζί με ραντεβού, επισκέψεις, εμβολιαστικό κέντρο, covid centre και εμβολιασμούς κατ’ οίκον σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού.

Σε ανάρτησή του ο κ. Ντουκάκης εκφράζει το δικό του ευχαριστώ στους πολίτες για την εμπιστοσύνη.

Γράφει σε ανάρτησή του ο κ. Ντουκάκης.

Σχηματισμός 2ο ΚΥ Χανίων / 1η ΤΟΜΥ Χανίων / 2η ΤΟΜΥ Χανίων… Κάναμε ένα απολογισμό για το 2021… τα αποτελέσματα;

11.879 επισκέψεις στα Παθολογικά Ιατρεία μας (με τρεις Παθολόγους), 2.870 επισκέψεις στα Παιδιατρικά Ιατρεία μας (με δυο Παιδιάτρους), 570 επισκέψεις στο Καρδιολογικό Ιατρείο μας, 1071 επισκέψεις στο Μαιευτικό μας, 3.775 στο Μικροβιολογικό και 4.815 στο Ακτινολογικό μας! Στο Covid Center ελήφθησαν 9.956 PCR και RAPID test! Στο Εμβολιαστικό Κέντρο μας διενεργήθηκαν 53.020 εμβολιασμοί!

Επίσης κάναμε πολλούς εμβολιασμούς κατ´ οίκον και σε δυσπρόσιτες περιοχές! Γυρίσαμε όλο τον Νομό Χανίων παρέα με τις ΚΟΜΥ και φτάσαμε μέχρι την Γαύδο!

Όλα αυτά δεν έγιναν εύκολα!

Αλλά έγιναν με την συνεχή προσπάθεια του Προσωπικού μας, με την διάθεση του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και πολλές φορές με την εθελοντική παρουσία του στο χώρο εργασίας υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο!

Όμως έγιναν επίσης ΚΑΙ με την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ την δικιά σας στις υπηρεσίες μας σαν πολίτες των Χανίων και για αυτή την εμπιστοσύνη που μας έκανε περήφανους σας ευχαριστούμε!»

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Η εμπιστοσύνη σας μας έκανε περήφανους» – Ο Ντουκάκης και η ομάδα του κάνουν απολογισμό και στέλνουν το δικό τους «ευχαριστώ»

  1. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ….
    ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook