Η Ελπίδα μπαίνει στη Γη της Ελιάς – Τι λέει για την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου

η-ελπίδα-μπαίνει-στη-γη-της-ελιάς-τι-λ-1526445

Όσα είπε η Ελπίδα για τη συμμετοχή στη “Γη της Ελιάς”.

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Ελπίδα, το μεσημέρι της Πέμπτης, με αφορμή την απρόσμενη συμμετοχή στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Μεγάλου Καναλιού, “Γη της ελιάς”.

«52 χρόνια βρίσκομαι στον χώρο από το ξεκίνημά μου. Δεν ήξερα πώς γίνεται η δουλειά στην αρχή, δεν είχα ανθρώπους γύρω μου να με στηρίξουν. Ήρθα στην Αθήνα, βρήκα ανθρώπους, συνεργάστηκα. Όλοι οι Έλληνες απανταχού με ξέρουν, δε θέλω να είμαι αχάριστη.

Όποτε ήθελα έμπαινα ξανά στον χώρο, όποτε ήθελα έφευγα. Δε μου ταίριαζε ο τρόπος ζωής, δεν μπορούσα να βγαίνω τα βράδια.

Ωραία είναι να τραγουδάς μια σεζόν. Να βγαίνω κάθε βράδυ στα μπαράκια για να με παίζουν στα ραδιόφωνα, δε μ’ αρέσει», είπε αρχικά η Ελπίδα.

Η Ελπίδα μίλησε στη συνέχεια για τη Γη της Ελιάς: «Ο Αντρέας Γεωργίου είναι φίλος, τον ξέρω πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “την Τρίτη φεύγεις για Κύπρο θα παίξεις την Βαγγελιώ”. Του είπα “μου κάνεις πλάκα” και μου είπε “θα κάνεις αυτόν τον ρόλο, θα είναι ιδανικός για σένα”.

Είχα τεράστια αγωνία αλλά του είχα εμπιστοσύνη και πήγα και το έκανα. Μέσα μου ένιωθα ότι θα τα καταφέρω γι’ αυτό το έκανα».

Όσο για τα γυρίσματα, η Ελπίδα σημειώνει: «Δε μαθαίνονται εύκολα τα κείμενα, δεν κατάλαβα πώς το κατάφερα. Μου είπαν ότι είμαι καλή γιατί εγώ δεν έχω δει τίποτα. Εμένα ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό, ήταν έξω από μένα».

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook