Η ελληνική παραλία που λατρεύουν οι ξένοι αλλά δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες

η-ελληνική-παραλία-που-λατρεύουν-οι-ξέ-1229633

Με τόσο μεγάλη ακτογραμμή είναι λογικό να υπάρχουν εκατοντάδες παραλίες στην Ελλάδα τις οποίες δεν έχεις επισκεφθεί. Ωστόσο, κάποιες από αυτές φαίνεται ότι είναι ακόμη μεγαλύτερα μυστικά ώστε αν και μπορεί να είναι δίπλα σου, να τυχαίνει να μην τα έχεις ανακαλύψει. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η ελληνική παραλία την οποία λατρεύουν οι ξένοι αλλά δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες. Ο λόγος για μια πανέμορφη και ιδιαίτερη παραλία η οποία βρίσκεται στην Πελοπόννησο και έχει αγαπηθεί πολύ από επισκέπτες που έρχονται από την Ευρώπη. Είναι η παραλία Χρυσή Ακτή στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κυλλήνης.

Η παραλία Χρυσή Ακτή δεν είναι μια μικρή αμμουδιά αλλά μια απλωμένη παραλία περίπου 6 χιλιομέτρων. Μια μεγάλη έκταση από κρυστάλλινα και πολύ καθαρά νερά και αφράτη χρυσή άμμο. Καθόλου τυχαίο δεν είναι το όνομά της φυσικά. Και δεν είναι σίγουρα η μοναδική από τις παραλίες της Πελοποννήσου που έχουμε ξεχωρίσει αλλά τη συγκεκριμένη την έχουν επιλέξει και οι τουρίστες από το εξωτερικό. Σίγουρα πρέπει να γνωρίσεις με την πρώτη ευκαιρία και τις μυστικές παραλίες της Πελοποννήσου που είναι χάρμα οφθαλμών.

Στην γύρω περιοχή έχουν δημιουργηθεί και πολλά καταλύματα τα οποία επισκέπτονται ταξιδιώτες από το εξωτερικό αφενός για την παραλία Χρυσή Ακτή, αφετέρου για την ομορφιά της περιοχής, τα ρηχά νερά και το γεγονός ότι βρίσκουν όλα όσα θέλουν ακόμη και σε ένα κατάλυμα. Προτιμούν να περνούν όλη τη μέρα τους μέσα σε αυτό και να απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε μια παραλία σαν τη Χρυσή Ακτή.

Μπορείς να πάρεις μια γεύση από τη συγκεκριμένη παραλία μέσα από το βίντεο του καναλιού Haanity στο Youtube.

Καλοκαίρι και Πελοπόννησος είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός σε όποια περιοχή της κι αν αποφασίσεις να πας. Μπορείς να συνδυάσεις ακόμη και βουνό με θάλασσα με έναν τρόπο μοναδικό. Θα γευτείς καλή γαστρονομία και φιλοξενία ενώ θα βρεις υψηλών προδιαγραφών και παροχών καταλύματα. Εμείς έχουμε ανακαλύψει και μερικές γωνιές που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Εκτός από την κλασική αξία, δηλαδή την παραλία Διακοπτού που είναι ιδανική παραλία για ολοήμερο μπάνιο με φόντο τον Κορινθιακό έχουμε κι άλλες προτάσεις.

Και μια από αυτές είναι με το χέρι στην καρδιά ο Άγιος Φωκάς, δηλαδή το γαλαζοπράσινο καλά κρυμμένο μυστικό της Πελοποννήσου. Επισκέψου το και θα μας θυμηθείς. Βάλε πρώτα στόχο την παραλία Χρυσή Ακτή και άφησε την Πελοπόννησο να σε οδηγήσει και σε άλλα μυστικά της μέρη…

exploringgreece.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook