Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για τις πληγές που της έμειναν από το Survivor και για τους συμπαίκτες της

Για τη συμμετοχή της στο Survivor μίλησε σήμερα στο «Happy Day» η Ελευθερία Ελευθερίου. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχε με τον κύκλο της, αποκάλυψε ότι μίλησε με την μαμά της Μαριαλένας όταν βγήκε από το παιχνίδι ενώ αποκάλυψε τι γινόταν στο δάσος.

«Είναι πληγές, χτυπήματα που έχω από το παιχνίδι. Χτυπούσα και άνοιγαν ξανά οι πληγές. Μέχρι και πρόσφατα άνοιξε πληγή. Δεν νομίζω ότι θα φύγουν εύκολα. Είχα πολλά γυναικεία θέματα με τον κύκλο μου. Θέλει και προσοχή στο θέμα της διατροφής. Παίρνεις εύκολα τα κιλά γιατί ο οργανισμός παθαίνει σοκ και αποθηκεύει τα κιλά. Συνήθως πρηζόμαστε εμείς οι γυναίκες», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Είχα επικοινωνία με τη μαμά της Μαριαλένας. Είχε ανησυχία για το παιδί της. Τη ρώτησα τη Μαριαλένα αν θέλει να στείλω κάποιο μήνυμα στη μαμά της αλλά δεν μου είπε γιατί δεν περίμενε ότι θα φύγω. Η μαμά της Μαριαλένας ακούει τις κακές κριτικές και ανησυχεί. Αλλά είναι περήφανη για την κόρη της. Δεν μπορώ να σας πω τι συζητήσαμε. Ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω τίποτα. Η μαμά μου πάντως έκανε πάρτι όταν αποχώρησα».

Περί σεξουαλικής συνεύρεσης στο Survivor: «Δεν είπα ακριβώς ότι έγινε. Είπα απλά μπορεί να έγινε σεξουαλική συνεύρεση μπορεί και όχι».

«Ο Τριαντάφυλλος δεν περίμενε να μείνει στο Survivor έξι μήνες. Ήθελε να φύγει από την πρώτη του υποψηφιότητα.Είναι φοβερός, ωραίος στην παρέα του. Εμένα ήταν μια ευχάριστη νότα. Συζητάμε πολλά πράγματα. Ελπίζω κάποια στιγμή να συνεργαστούμε», είπε στη συνέχεια και κατέληξε: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου με την τριάδα Μπάρτζη Βέλλη και Τζέιμς. Είχα πει από το παιχνίδι ακόμα, ότι πρέπει να ηρεμήσουμε. Δεν θα έκανα παρέα μαζί τους για να είμαστε ειλικρινείς. Αν βρεθούν στο δρόμο μου θα μιλήσω δεν κρατάω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ