Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μπήκε σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης

Η παρουσία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στα billboards της πασίγνωστης Times Square στη Νέα Υόρκη, είναι γεγονός.

Η ερμηνεύτρια εκπροσωπεί την Ελλάδα και την Κύπρο στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, γύρω από την ενδυνάμωση των γυναικών.

Το Spotify, κλήθηκε να επιλέξει μία Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα, για να συμμετάσχει στην παγκόσμια καμπάνια του «EQUAL», μαζί με τραγουδιστές από όλον τον κόσμο.

Σκοπός της καμπάνιας είναι η ενδυνάμωση της «φωνής» των γυναικών στον χωρό του τραγουδιού και η επιλογή της διοργανώτριας εταιρίας για Ελλάδα και Κύπρο, είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη, όπως ανάρτησε και η Minos Emi, από το προφίλ της στο Facebook. Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες της περίφημης Times Square της Νέας Υόρκης, ενώ τη συναντάμε και στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist «EQUAL Greece», όπου υπάρχει και το τραγούδι της «Ταρίφας».

Στη δημοσίευσή της, η Minos Emi έγραψε στο Facebook:

«Η μοναδική Eleonora Zouganeli ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα Ελληνικά σύνορα αφού βρίσκεται σε #Billboard στην πασίγνωστη #TimesSquare της Νέας Υόρκης! 🌟 Η Ελληνίδα πρέσβειρα της #SpotifyEQUAL καμπάνιας για το πρώτο τρίμηνο του 2022, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στηρίζει παρέα και με άλλες γυναίκες καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο μέσω του Spotify την γυναικεία δύναμη ενισχύοντας την επιρροή τους παγκοσμίως. 🌍 Ακούστε τις Spotify playlists: #EQUALGreece & #EQUALGlobal στο Spotify! #EleonoraZouganeli #SpotifyPlaylist».

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ