Η Ελένη Μενεγάκη σε τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύζυγό της στη Μύκονο | Photos

η-ελένη-μενεγάκη-σε-τρυφερά-στιγμιότυ-907694

Οι διακοπές δεν έχουν τέλος για την Ελένη Μενεγάκη και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο που έχουν αλωνίσει το Αιγαίο και το Ιόνιο.

Η γνωστή παρουσιάστρια, άφησε για λίγο τον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου, όπου ο σύζυγός της διατηρεί ξενοδοχειακό συγκρότημα, προκειμένου να γυρίσει στις παραλίες της Ελλάδος. Την Δευτέρα μάλιστα, ανάρτησε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ με ένα μαύρο μπικίνι «στα γαλάζια νερά του Ιουνίου».

Τρυφερές στιγμές στην Μύκονο για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο

Πριν από λίγες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη, έκανε ένα ταξίδι αστραπή στην Μύκονο – είχε να επισκεφθεί το κυκλαδίτικο νησί πάνω από 10 χρόνια- μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, και φυσικά δεν παρέλειψαν να βρεθούν σε γνωστή παραλία.

Εκεί, η λαμπερή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της απόλαυσαν το μπάνιο τους και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, δείχνοντας ωστόσο πόσο ερωτευμένοι είναι καθώς δεν ξεκολλούσαν ο ένας από τον άλλον μέσα στην θάλασσα.

Η παρουσιάστρια φορώντας ένα σομόν μικροσκοπικό μπικίνι και ο σύζυγός της με ένα ριγέ κόκκινο με άσπρο μαγιό, απόλαυσαν το μπάνιο τους με τα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους, ενώ δεν δίστασαν να συνομιλήσουν με άλλους τουρίστες.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook