Η Ελένη άργησε… δυο μέρες – Πότε θα κάνει πρεμιέρα στο MEGA

η-ελένη-άργησε-δυο-μέρες-πότε-θα-κάν-1200035

Βροχή τα τρέιλερ και οι ανακοινώσεις, στα ύψη ο ανταγωνισμός και πυρετώδεις οι πρόβες και οι προετοιμασίες του προγράμματος

H Ελεονώρα κάνει πρόβες, το GNTM ετοίμασε νέο τρέιλερ, ο Γιώργος και η Φαίη δουλεύουν με νέα παρέα και φωτογραφίζονται, η Κατερίνα Καινούργιου αποδομείται on camera και on κρεπάρισμα, η Σίσσυ επιμένει να χαμογελά όσο κι αν αντιμετωπίζει αληθινές δυσκολίες, οι τρεις σεφ του «Top Chef» αιφνιδιάζουν ευχάριστα, η Μπέτυ Μαγγίρα κάνει πάρτυ, η Σπυροπούλου μπήκε στην κουζίνα και η Ελένη μας χορεύει στο ταψί. Γιατί; Γιατί μπορεί.

Αφού εμφανίστηκε ως άνθος στον Βοτανικό Κήπο, σκορπίζοντας χαμόγελα, κολακεύοντας και κανακεύοντας συναδέλφους, χαρίζοντας selfies έκανε και το μπαμ. Η πρεμιέρα της δεν θα γίνει την Δευτέρα στις 6 του Σεπτέμβρη αλλά την Τετάρτη στις 8. Δεν ξέρω τι λένε τα άστρα, όπως κάποιοι καλύτερα ενημερωμένοι επ’ αυτών σχολιάζουν, ξέρω όμως ότι την Δευτέρα κάνουν πρεμιέρα πολλές εκπομπές. Λογικό η επιστροφή μιας σταρ να μην θέλει να γίνει «μορταδέλα» στο σάντουιτς των κειμένων των πρώτων εντυπώσεων. Όποιος μπορεί να κάνει είσοδο μόνος του, το κάνει. Οι υπόλοιποι απλώς συνωστίζονται. Και παρακολουθούν την εντυπωσιακή είσοδο η οποία γίνεται στο σωστό timing.

Από τα πιο δυνατά πάνελ της χρονιάς αυτό της «Σούπερ Κατερίνας» στον Alpha. Κι αυτό γιατί απαρτίζεται από ρεπόρτερ κι όχι απλούς σχολιαστές. Πουλόπουλος, Πολυκάρπου, Χρύσλα και Λεμπιδάκης. Θα φάει η μύγα σίδερο…

Μάλλον πέρασε στα ψιλά αλλά είναι μία σημαντική είδηση. Όπως γράφει ο καλός συνάδελφος Βασίλης Κουφόπουλος στις Τυπολογίες «Η σειρά που θα αντικαταστήσει τις «Άγριες Μέλισσες» ονομάζεται «Ντέρτι» και θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Θα αναφέρεται στη δεκαετία του 1980 και θα είναι γραμμένη από την ίδια συγγραφική ομάδα, με το ίδιο σχήμα στη σκηνοθεσία και με άλλους ηθοποιούς, ενώ θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα». Αν ισχύει, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook