Η Έλενα Παπαρίζου ήρθε στην Κρήτη και… δεν έφυγε με άδεια χέρια – Το δώρο που της έκαναν οι θαυμαστές της | Photos

η-έλενα-παπαρίζου-ήρθε-στην-κρήτη-και-1502639

Οι δεσμοί της Έλενας Παπαρίζου με την Κρήτη είναι ισχυροί! Η αγαπημένη τραγουδίστρια μικρών και μεγάλων επισκέπτεται το νησί με κάθε ευκαιρία και οι φίλοι της σε κάθε περιφερειακή ενότητα είναι πάρα πολλοί.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός πως φέτος έχει βρεθεί στο νησί μας για συναυλίες ήδη δυο φορές. Στην αρχή του Καλοκαιριού, τον Ιούνιο, ουσιαστικά «εγκαινίασε» το συναυλιακό καλοκαίρι με το Ηράκλειο & με χιλιάδες θαυμαστές της να την αποθεώνουν τραγουδώντας μαζί της τραγούδια αγαπημένα. Αλλά και τον Αύγουστο, η Number one βρέθηκε στην Κρήτη με το Λασίθι και τα Χανιά να αποτελούν αυτή τη φορά τον προορισμό της.

Η πολυβραβευμένη ερμηνεύτρια έχει και ισχυρό fan club στην Κρήτη! Μάλιστα τα μέλη του της επεφύλαξαν – στην τελευταία της κάθοδο- και μια υπέροχη έκπληξη! Το club αποφάσισε να της κάνει ένα δώρο τόσο συμβολικό όσο και ουσιαστικό! Η Έλενα Παπαρίζου απέκτησε την δική της κατσούνα με χαραγμένο το όνομα της από το katsounes.gr!

Ένα μοναδικό δώρο για μια μοναδική καλλιτέχνιδα! Μάλιστα η ίδια συγκινήθηκε πολύ από την γενναιοδωρία των θαυμαστών της, τους οποίους ευχαρίστησε συγκινημένη γι’ αυτό το πραγματικό έργο τέχνης που της χάρισαν. Όπως είπε η ίδια, η κατσούνα θα είναι το στήριγμά της κι ο συνοδοιπόρος σε κάθε μια από τις εξορμήσεις της στα βουνά και τα λαγκάδια στα οποία αγαπά να ορειβατεί!

Τα μέλη του fan club στην Κρήτη την περίμεναν στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης και της χάρισαν μια υπέροχη χειροποίητη κρητική κατσούνα. Το συμβολικό και προσωποποιημένο αυτό δώρο της κατσούνας με χαραγμένο πάνω της το όνομα της δημοφιλούς Ελληνίδας καλλιτέχνιδάς «Έλενα Παπαρίζου», συμπληρώνεται με ένα κρητικό σαρίκι κι ένα κρητικό βουργιαλάκι. Ένα ολοκληρωμένο δώρο που περιλαμβάνει τρία χαρακτηριστικά σύμβολα της Κρητικής παράδοσης.

katsounes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook