Η έκπληξη της Όλγας Κεφαλογιάννη στον αγαπημένο της για τα γενέθλιά του | Photo

η-έκπληξη-της-όλγας-κεφαλογιάννη-στον-1102057

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίνως Μάτσας είχε τα γενέθλιά του και η Όλγα Κεφαλογιάννη του ετοίμασε μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε, κατά τη διάρκεια των προβών του, με μια εντυπωσιακή τούρτα. Ο επιτυχημένος συνθέτης Μίνως Μάτσας μαζί με τους συνεργάτες του μουσικούς, την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, βρίσκονται αυτές τις μέρες στο στούντιο για μία ακόμα πρόβα με αφορμή τη συναυλία που θα δοθεί την Πέμπτη στον ανοικτό αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στους Αέρηδες, στην Πλάκα.

Σχετικό στιγμιότυπο με την έκπληξη της Ολγας Κεφαλογιάννη στον σύντροφό της ανέβασαν και οι δυο στα social media με την πολιτικό να σημειώνει στη λεζάντα: «Ένα μικρό διάλειμμα στην πρόβα που κάνει ο Μίνως για την συναυλία της Πέμπτης 10/9 στη Ρωμαϊκή Αγορά με σκοπό την στήριξη της @hopegenesisorg για να του ευχηθούμε για τα γενέθλιά του! #happybirthday».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Gala» η Ολγα Κεφαλογιάννη είχε δηλώσει για την γνωριμία τους: «Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του».

Η ανάρτηση του γνωστού συνθέτη στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Γενέθλια με πρόβα για την συναυλία της Πέμπτης στη Ρωμαϊκή Αγορά. Ωραία έκπληξη @olgakefalogianni #minosmatsasconcert

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Minos Matsas (@minosmatsas) στις

Σημειώνουμε ότι ο Μίνως Μάτσας είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη BOVARY και είχε σημειώσει μεταξύ άλλων: « Είμαι private σαν άνθρωπος. Χωρίς να θέλω να κρύβομαι, δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι. Έχω ένα κομμάτι κλειστό κι ένα ανοιχτό. Αγαπάω τους ανθρώπους, με ενδιαφέρει να τους γνωρίσω, αλλά μου αρέσει να είμαι και μόνος μου -έτσι γράφω. Δεν μου αρέσει να ξέρει ο άλλος οτιδήποτε με αφορά εκτός από την δουλειά μου. Το προσωπικό μου δεν αφορά κανέναν. Έχω επιλέξει μια διακριτικότητα σαν άνθρωπος και όχι μια έκθεση πρώτου βαθμού».

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook