Η εκδίκηση του… μπογιατζή: Δεν τον πλήρωναν και τους «έκραξε» στον τοίχο | Photo

η-εκδίκηση-του-μπογιατζή-δεν-τον-πλήρ-984882

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνέχεια ζητούσε να γίνουν νέες εργασίες πριν τον πληρώσει και εκείνος πήρε την εκδίκησή του.

Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη

Την εκδίκησή του από τον ιδιοκτήτη ενός ακινήτου στο Ντέρμπισαϊρ, με τον πιο μυθικό τρόπο, πήρε ένας μπογιατζής…

Ο Dean Reeves λοιπόν προσελήφθη από τον Terry Taylor, προκειμένου να βάψει το North Star Club, το οποίο δεν ήταν πλέον μαγαζί διασκέδασης, αλλά είχε μετατραπεί σε σπίτια προς ενοικίαση.

Η τιμή στην οποία είχαν συμφωνήσει ήταν οι 1.150 λίρες, με τον συγκεκριμένο τύπο να δίνει τις 650 πριν τελειώσει η δουλειά.

Όταν αυτή ολοκληρώθηκε λοιπόν, ο 50χρονος μπογιατζής ζήτησε τα χρήματά του, όμως ο Taylor του ζήτησε να βάψει και ένα άλλο μέρος του σπιτιού, το οποίο δεν ήταν στην αρχική συμφωνία.

Προκειμένου να ξεμπερδεύει το έκανε, αλλά ο ιδιοκτήτης του έβαζε συνεχώς νέες εργασίας, προκειμένου να του καταβάλει τις υπόλοιπες 500 λίρες που αντιστοιχούν σε 587 ευρώ.

Έτσι, πριν από λίγες μέρες ο Reeves δεν άντεξε και αποφάσισε να πάρει στην κατάσταση στα χέρια του. Πήρε μαύρη μπογιά, τσάκωσε ένα πινέλο και ανέβηκε στην σκάλα για να φιλοτεχνήσει την πρόσωψη του σπιτιού, με ένα μήνυμα που το έβλεπε όποιος περνούσε από το σημείο.

Αυτό λοιπόν έλεγε: «Θέλεις να σου βάψουν το σπίτι; Μην γίνεσαι σαν τον Terry. Πλήρωσε τον λογαριασμό. Τώρα θα το κάνεις».

Ο ιδιοκτήτης πάντως, με δηλώσεις του διαψεύδει τον εργάτη, λέγοντας πως η αρχικά συμφωνία περιελάμβανε όλες τις εργασίες, τις οποίες ο Reeves χαρακτηρίζει ως έξτρα.

Πηγή: gazzeta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook