Η δήλωση της βασίλισσας Ελισάβετ για Χάρι και Μέγκαν μετά τη συνάντηση κορυφής – Τι αποφασίστηκε

η-δήλωση-της-βασίλισσας-ελισάβετ-για-χ-981956

Έπειτα από δύο ώρες και πλέον συζητήσεων στη βασιλική κατοικία στο Σάντρινγκχαμ τα εξέχοντα μέλη της βασιλικής οικογένειας εθεάθησαν να αποχωρούν με διαφορετικά αυτοκίνητα.

Λίγο αργότερα η βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία υπήρξαν εποικοδομητικές συζητήσεις όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται.

Η βασιλική οικογένεια είναι υποστηρικτική στην απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποσυρθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα.

Η ανακοίνωση εκ μέρους της Βασίλισσας:

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του.

Η οικογένειά μου κι εγώ υποστηρίζουμε πλήρως την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια καινούργια ζωή. Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν πλήρως απασχολούμενα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μία πιο ανεξάρτητη ζωή, παραμένοντας ένα πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ξεκαθάρισαν ότι δεν θέλουν να εξαρτώνται πλέον από τα κρατικά κεφάλαια. Συνεπώς συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει μία περίοδος μετάβασης κατά τη διάρκεια της οποίας θα βρίσκονται μεταξύ Καναδά και Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόκειται για περίπλοκα ζητήματα που πρέπει να λύσει η οικογένειά μου, και πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά, όμως έχω ζητήσει τις επόμενες μέρες να υπάρξουν τελικές αποφάσεις»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook