Η δικογραφία για τον Ανδρέα Λοβέρδο… παράπεσε

η-δικογραφία-για-τον-ανδρέα-λοβέρδο-π-841203

Φαίνεται ότι οι δύο δικογραφίες για την υπόθεση του σκανδάλου Novartis που έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα στη Βουλή… μπέρδεψαν τα περισσότερα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να προλάβουν να δουν μόνο τη δικογραφία που περιέχει τα περί σκευωρίας με τις καταθέσεις των τριών πολιτικών και του εισαγγελέα Αγγελή.

Προφανώς η άλλη δικογραφία, με την οποία οι εισαγγελείς ζητούν την άρση ασυλίας για τον Ανδρέα Λοβέρδο, διότι προέκυψαν σε βάρος του σοβαρές ενδείξεις ενοχής για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, κάπου παράπεσε. Η απόκρυψη σκόπιμα μιας είδησης, όμως, συχνά προκαλεί ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από εκείνο που επιθυμεί το Μέσο που το κάνει.

Με δύο λόγια, αν όλοι αυτοί θεωρούν ότι η δικογραφία για τον Α. Λοβέρδο είναι τόσο ξεκάθαρα προϊόν σκευωρίας, τότε για ποιο λόγο δεν δημοσιεύουν το περιεχόμενό της ώστε ο τηλεθεατής αναγνώστης, ακροατής να διαπιστώσει μόνος του το εύρος της σκευωρίας;

Κακά τα ψέματα. Είτε αποδειχτεί αθώος είτε όχι ο πρώην υπουργός υγείας, το γεγονός ότι η Novartis θησαύρισε με τέσσερα ακριβά και υπερκοστολογημένα φάρμακα (και) την περίοδο που ο ίδιος ήταν υπουργός, είναι και παραμένει γεγονός αδιαμφισβήτητο.

Αρκεί όμως μία και μόνο ματιά στους τζίρους που έκανε η εταιρεία από τα νοσοκομεία, τα φαρμακεία κ.λπ. χρεώνοντας τον ΕΟΠΥΥ, την ώρα που η τιμή αυτών των φαρμάκων στον υπόλοιπο κόσμο ήταν χαμηλότερη ακόμα και από τη χονδρική τιμή πώλησης στην Ελλάδα.

Σημειωτέων ότι όλες οι τιμές φαρμάκων χρειάζονται και την έγκριση του αρμόδιου υπουργείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook