Η Χανιώτισσα hair-stylist που διαπρέπει στο Άμπου Ντάμπι και χτενίζει βασιλικές οικογένειες της Μέσης Ανατολής | Photos+Video

η-χανιώτισσα-hair-stylist-που-διαπρέπει-στο-άμπο-767497

Τα χέρια της περιποιούνται τις κουπ κυριών της υψηλής τάξης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Μέση Ανατολή, μεταξύ των οποίων μέλη διάφορων βασιλικών οικογενειών της περιοχής.

Ο λόγος για την Μαρία Καμα -κατά κόσμον Μαρία Καμαριανάκη- η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στο χώρο η καριέρα της την οδήγησε τα τελευταία 3 χρόνια στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Aραβικών Εμιράτων, εκεί όπου στα χέρια της αφήνονται πολλά μέλη των βασιλικών οικογενειών της μέσης Ανατολής και όχι μόνο του U.A.E. σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr

Τα Χανιά ειναι μεγάλη αγάπη της Μαρίας και γνωρίζει ότι οι Χανιώτες τιμούν και εκτιμούν τις καλλιτεχνικές δράσεις και μ αυτό το τρόπο θα μπορέσει να προβάλει παραπάνω τους καλλιτέχνες και τον τόπο μέσα από ένα γεμάτο αγάπη αποτέλεσμα. Έτσι δημιούργησε το concept που ονόμασε «WILD QUEENS», όπως είπε στο zarpanews.gr.

Η ιδέα πίσω από την collection WILD QUEENS ήρθε όταν, μετά από πολλές συζητήσεις μπροστά στην καρέκλα της, η Μαρία κατάλαβε ότι οι γυναίκες οποιασδήποτε κουλτούρας, οικονομικής κατάστασης, κοινωνικής δύναμης ή ηλικίας έχουν ξεχάσει πόσο δυνατός ειναι ο ρόλος τους.

Σε συνδυασμό με μια μεγάλη ιστορική αναζήτηση έφερε σαν πρότζεκτ την βικτωριανή εποχή και ταύτισε τις γυναίκες του τότε με τις γυναίκες του τώρα. Γυναίκες που τιμούν το θάνατο, τη γέννηση, προδίδονται αλλά δεν προδίδουν τις αξίες και τα ιδανικά τους -τον όρο οικογένειά και το τι περιγράφει η σημερινή ζωή σαν όμορφο .

Όλες αυτές μόνο σαν βασίλισσες θα πρέπει να τιμούνται και σίγουρα WILD QUEENS λογω της σοβαρότητας όλων αυτών των διαφορετικών φάσεων που κάθε γυναίκα συναντά στη ζωή της. Όλα τα γυρίσματα έγιναν στα Χανιά, με την παραγωγή του Γιώργου Ανδρουλάκη και σκηνοθετική επιμέλεια καταξιωμένου Γιώργου Πανταζή-George Pada. Το σενάριο γράφτηκε από την Εύα Πανταζή.

Στο μακιγιάζ η επιμέλεια έγινε από το T.M.U.S. την Ελένη Τεραζακη και την Άννα Μπαλαντινου. Την φωτογραφική κάλυψη ηγήθηκε ο ταλαντουχος Νικος Καραφας .

Τα γυρίσματα έγιναν σε μια ειδικά στημένη αίθουσα στο YOU.CA όπου η Μικέλα Παπαδουλάκη και ο Γιώργος Κοκολάκης βοήθησαν να μεταφερθούμε στη Βικτοριανη εποχή. Όλοι οι ηθοποιοί και οι υπόλοιποι συντελεστές ειναι άνθρωποι που ζουν και δημιουργούν στη Κρήτη όπου η Μαρία ήθελε απαραίτητα να γυρίσει την πρώτη της κολεξιόν.

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr

3 thoughts on “Η Χανιώτισσα hair-stylist που διαπρέπει στο Άμπου Ντάμπι και χτενίζει βασιλικές οικογένειες της Μέσης Ανατολής | Photos+Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook