Η Χανιώτισσα Εμμανουέλα Κατζουράκη που σώθηκε από το δυστύχημα στα Τέμπη ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής!

η-χανιώτισσα-εμμανουέλα-κατζουράκη-π-1610703

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε η πρωταθλήτρια της σκοποβολής Εμμανουέλα Κατζουράκη, καθώς κατάφερε να βγει σώα και μόνο με ελαφρά τραύματα από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Χανιώτισσα αθλήτρια προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και, σύμφωνα με τον προπονητή της, Γιώργο Σαλαβαντάκη, στην προσπάθεια της να ξεχάσει όσα έγιναν στην τραγωδία, αποφάσισε να ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα με την εθνική ομάδα στην Ντόχα, όπου πιθανότατα θα αγωνιστεί στη σειρά του παγκοσμίου κυπέλλου.

«Δεν είναι καλά. Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Επέλεξε να αγωνιστεί και όχι να καθίσει σπίτι της. Της είπα ότι δε με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, να κάνει ό,τι νιώθει εκείνη καλύτερο. Δε μιλάει καθόλου, επέλεξε να μείνει σιωπηλή, το περνάει μόνη της. Δεν μπορούμε να την πιέσουμε, Μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα, όσο δυνατόν είναι αυτό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ΕΡΤ3 ο προπονητής της πρωταθλήτριάς μας στο skeet.

«Σίγουρα είναι αγωνίστρια. Ηθελε να είναι μαζί μας, από το να κάτσει σπίτι. Ελπίζω να τής κάνει καλό. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, με ενδιαφέρει η ψυχική της ηρεμία. Θα είμαστε δίπλα της. Πάμε για τους αγώνες με μισή καρδιά όλοι μας», πρόσθεσε ο κ. Σαλαβαντάκης.

One thought on “Η Χανιώτισσα Εμμανουέλα Κατζουράκη που σώθηκε από το δυστύχημα στα Τέμπη ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook