Η Candia Strom γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας της στα Χανιά, με party, εκπτώσεις και δώρα αξίας 8.000€

η-candia-strom-γιορτάζει-τα-10-χρόνια-λειτουργίας-938204

Το ανακαινισμένο κατάστημα  CANDIA Χανίων, γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του και μας προσκαλεί όλους , την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 20:00 σ’ ένα μοναδικό, επετειακό event!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο  χώρο του καταστήματος, στην οδό Αποκορώνου 64, στο κέντρο της πόλης όπου και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα περιβάλλον ευχάριστο στο οποίο φιλοξενούνται τα ιδιαίτερα, ποιοτικά  προϊόντα και αξεσουάρ  ύπνου τα οποία προτείνει η κορυφαία εταιρεία CANDIA.

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός, η διακόσμηση και το visual  merchandising  προσαρμόστηκαν έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν τη φιλοσοφία του νέου, διπλά βραβευμένου, concept store των 200 τ.μ., μέσα στο οποίο, εδώ και μια δεκαετία, φιγουράρουν όλες οι συλλογές στρωμάτων και κρεβατιών της  CANDIA.

Δίνουμε λοιπόν όλοι ραντεβού αυτή την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο κατάστημα CANDIA, για ένα πραγματικά γιορτινό happening που υπόσχεται σε όλους μας μια ξεχωριστή βραδιά με επιλεγμένη μουσική, catering, μεγάλες  εκπτώσεις, δωροεπιταγές αλλά  και δεκάδες πλούσια δώρα!

Tα ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ για τα οποία θα πραγματοποιηθεί επιτόπου κλήρωση είναι:

  1. ΕΝΑ (1) ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΙΠΛΟ FRAME ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ HYPNOS ΑΞΙΑΣ 1.500€
  2. ΕΝΑ (1) ΣΤΡΩΜΑ ΔΙΠΛΟ TERRA ΑΞΙΑΣ 1.770€
  3. ΕΝΑ (1) ΣΤΡΩΜΑ ΔΙΠΛΟ VIVE ΑΞΙΑΣ 1.420€
  4. ΕΝΝΙΑ (9) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ 150€ (ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ)
  5. ΕΝΝΙΑ (9) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΩΝ 75€ (ΔΕΝ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ)

Καθώς και πολλά αλλά μικρότερα δώρα και επιπλέον εκπτώσεις.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ CANDIA…

Η Candia ιδρύθηκε το 1973 από τους Χαράλαμπο και Εμμανουήλ Βελιβασάκη. Σήμερα, η 2η γενιά, Μιχάλης & Γιώργος Βελιβασάκης συνεχίζει να δημιουργεί με την ίδια αγάπη  & αφοσίωση ποιοτικά στρώματα, έχοντας θέσει βασικές προτεραιότητες τις εξαγωγές και την ανάπτυξη στον ξενοδοχειακό τομέα.

Στην εταιρεία εργάζονται πάνω από 100 άτομα με μεγάλη εξειδίκευση στον κλάδο της επιπλοποιίας. Η παραγωγική της δυνατότητα  ξεπερνά τα 120.000 στρώματα ετησίως, ενώ ο μηχανολογικός της εξοπλισμός είναι από τους πιο σύγχρονους στην Ελλάδα. Σήμερα τα προιόντα της  Candia βρίσκονται σε 13 χώρες σε Ευρώπη & Ασία και συνολικά σε 44 σημεία πώλησης στην Ελλάδα.

Η CANDIA είναι η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκεύασε τα χειροποίητα στρώματα BODYFIX το 1983. Στα στρώματα ενσωματώνεται η παγκόσμια καινοτομία της CANDIA, όπου η επεξεργασία των υφασμάτων γίνεται με λάδι ελιάς προσφέροντας σε αυτά φυσική αντιβακτηριακή προστασία και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου. Η πολύπλοκη κατασκευή ενός στρώματος BODYFIX γίνεται αποκλειστικά από ειδικευμένους τεχνίτες με χειροποίητη διαδικασία .

Το κατάστημα των Χανίων έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με το νέο, διπλά βραβευμένο concept, για την καινοτόμο αρχιτεκτονική & εσωτερική διακόσμηση του καθώς και για την μοναδική εμπειρία που προσφέρει στον επισκέπτη. Η σχεδιαστική προσέγγιση λοιπόν, βασίστηκε στις αξίες που γεννά ο τόπος της Μεσογείου, τις ίδιες αξίες που πλαισιώνουν τη νέα εικόνα της CANDIA.

Κατάστημα Candia Strom Χανίων

Αποκορώνου 64, Τηλ.: 28210 76476

Email: [email protected]

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook