Η αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη

η-αυτόπτης-μάρτυρας-περιγράφει-τη-στι-785743

Συνεχίζεται με το νέο έτος, και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου, η δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι καταθέσεις κάποιων αστυνομικών, ενώ το δικαστήριο έχει ζητήσει από κάποιους μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσουν, να έρθουν ξανά επειδή απουσίαζαν κάποιοι κατηγορούμενοι από τις προηγούμενες συνεδριάσεις.

Πρόκειται για μάρτυρες που είδαν τα πρόσωπα των δραστών που άρπαξαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη το μεσημέρι της 30ης Μαρτίου και υποστηρίζουν ότι ίσως μπορούν να αναγνωρίσουν κάποια πρόσωπα εφόσον τα δουν. Ωστόσο από μία πρώτη ματιά που έριξαν στους κατηγορούμενους που ήδη κάθονταν στο εδώλιο, υποστήριξαν ότι δεν αναγνωρίζουν κανένα.

Υπήρξε όμως και μία κατάθεση μάρτυρος, η οποία προκάλεσε αίσθηση καθώς υποστηρίζει ότι την ημέρα της αρπαγής, γύρω στις 3.30, περνούσε από το σημείο με τα δύο παιδιά της στο αυτοκίνητο, όταν είδε ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο (ήταν το όχημα του Μιχ. Λεμπιδάκη).

Περιέγραψε ότι είδε δύο ψηλούς τύπους να συνοδεύουν αγκαζέ έναν χαμηλότερο, να σκύβουν να του λένε κάτι στο αυτί και να τον κατευθύνουν απέναντι. Η μάρτυρας υποστηρίζει ότι κανένας από τους τρεις δεν φορούσε κουκούλα. Δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για απαγωγή καθώς δεν υπήρχε βία καθόλου, ούτε και είδε όπλα…

cretalive.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook