Η Αττική Οδός κάνει παζάρια για τα 2.000 ευρώ αλλά ζητά 87 εκατομμύρια ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο

η-αττική-οδός-κάνει-παζάρια-για-τα-2-000-ευρ-1364482

Ακόμα και σήμερα, έξι ημέρες μετά το χτύπημα της «Ελπίδας» συνεχίζεται ο πόλεμος για το φιάσκο της Αττικής Οδού, όπου εκατοντάδες οδηγοί έμειναν εγκλωβισμένοι έως και… 24 ώρες στα οχήματά τους, χωρίς να έχουν ούτε νερό να πιούν.

Από την Τετάρτη, όταν και ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός των οδηγών η εταιρεία βρίσκεται σε ανοιχτή διαμάχη με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Χρήστο Στυλιανίδη, αναφορικά με το πότε ζητήθηκε το κλείσιμο της Αττικής Οδού, αλλά και για το ποιος ευθύνεται για το φιάσκο.

Μάλιστα, η συζήτηση συνεχίστηκε το Σάββατο και στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους, σε ένα… πρόγευμα των όσων αναμένεται να ακολουθήσουν την Κυριακή, όταν και αναμένεται η «σύγκρουση» των πολιτικών αρχηγών.

Η Αττική Οδός ζητά 87 εκατομμύρια ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο

Ωστόσο, όσον αφορά στην Αττική Οδό, το MEGA φέρνει στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες, οι οποίες αν μη τι άλλο προκαλούν αλγεινές εντυπώσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με την αποκάλυψη του MEGA, τη στιγμή που η Αττική Οδός έκανε «παζάρια» για την αποζημίωση των 2.000 ευρώ στους οδηγούς που βίωσαν τον εφιάλτη, ζητούσε από το δημόσιο… 87 εκατομμύρια ευρώ.

Ο λόγος είναι πως, σύμφωνα με όσα δηλώνει η εταιρεία, υπέστη ζημιά από τα μέτρα κατά του κοροναϊού.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook