Η Αστυνομία έχει… χιούμορ: Ενημερώνει για τον καύσωνα με μια σαύρα που χορεύει | Video

η-αστυνομία-έχει-χιούμορ-ενημερώνει-1260381

Ενημερωτικό tweet για τη θερμοπληξία, την ηλίαση, παραθέτοντας συμβουλές πρόληψης κι αντιμετώπισης από το ΚΙΑΘ, πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία. Το παράδοξο είναι ότι διαχειριστές επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν ένα gif με… μια σαύρα που χορεύει και ένα emoticon που απεικονίζει έναν… χαμογελαστό ήλιο.

Πολλοί φορείς κοινοποίησαν τις δικές τους συμβουλές πρόληψης κι αντιμετώπισης του καύσωνα, της θερμοπληξίας και της ηλίασης. Μεταξύ αυτών και η Ελληνική Αστυνομία.

Στον επίσημο λογαριασμό της Αστυνομίας στο twitter δημοσιεύτηκε ένα tweet το οποίο παραπέμπει σε άρθρο του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών της Ελληνικής Αστυνομίας και φιλοξενεί συμβουλές πρόληψης κι αντιμετώπισης για τη θερμοπληξία και την ηλίαση.

Και ενώ οι ειδικοί προειδοποιούν για επικίνδυνες θερμοκρασίες, πυρκαγιές, μπλακ άουτ και άλλους κινδύνους, για λόγο που δεν γνωρίζουμε οι διαχειριστές του λογαριασμού επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν, για ένα τόσο σοβαρό θέμα, ως συνοδευόμενο gif… μια σαύρα που χορεύει μάλλον σε περιβάλλον υψηλών θερμοκρασιών.

Στο δε κείμενο έχουν χρησιμοποιήσει και έναν χαμογελαστό ήλιο ως emoticon.

Δείτε το σχετικό tweet:

One thought on “Η Αστυνομία έχει… χιούμορ: Ενημερώνει για τον καύσωνα με μια σαύρα που χορεύει | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook