Η απολύμανση χώρων και επιφανειών με UVC είναι υπόθεση της Germitech

η-απολύμανση-χώρων-και-επιφανειών-με-uvc-1084709

Η εταιρία Germitech στα Χανιά, δημιουργήθηκε από τους Νίκο Κατσουλάκη και Μανώλη Πλαϊτη και λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο με αντικείμενο την κατασκευή συσκευών απολύμανσης με UVC.

Μέσα από την υγειονομική κρίση που ξέσπασε με τον Covid19 η ανοχύρωτη κατάσταση που βρήκε την ανθρωπότητα τους ώθησε να αναζητήσουν εφαρμόσιμες μεθοδολογίες με τις οποίες θα εξασφαλιζόταν ένα καθαρό υγιεινό περιβάλλον χωρίς μικρόβια και χημικά τοξικά συστατικά, γρήγορο και με χαμηλό κόστος χρήσης για τα ξενοδοχεία, την βιομηχανία τροφίμων – εστίασης, τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά σαφώς και σε χώρους νοσοκομείων, κλινικών και ιατρείων.

Όπως μας εξηγούν οι ιδιοκτήτες: «Οι συσκευές μας εκτός του ότι είναι 100% Ελληνικής κατασκευής, είναι φτιαγμένες με επιλεγμένα και πιστοποιημένα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά υλικά και με επώνυμους ειδικούς λαμπτήρες Germicidal υψηλής απόδοσης που εξασφαλίζουν αποτελεσματικότητα και μακροχρόνια καλή λειτουργία τους. Το στιβαρό τους πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και ο σχεδιασμός που εξασφαλίζει την μέγιστη κάλυψη 360 μοιρών προσφέρει αξιοπιστία και ασφάλεια»

«Έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει δυο μηχανήματα – συσκευές απολύμανσης με λαμπτήρες UVC ακολουθώντας τα διεθνή στάνταρντ, με πιστοποιημένα υλικά για την μέγιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα. Επίσης, έχουμε φροντίσει ιδιαίτερα την ασφάλεια της χρήσης με 3 αισθητήρες κίνησης που διακόπτουν την εκπομπή ακτινοβολίας σε περίπτωση τυχαίας είσοδο στου χώρο κατά την απολύμανση, και τέλος έχουμε ενσωματώσει ειδικό φίλτρο ώστε να μην παράγεται όζον το οποίο είναι επιβλαβές.

«Ήδη έχουμε αναπτύξει δυο μηχανήματα και σταδιακά τους προσθέτουμε νέες λειτουργίες και επεκτάσεις ώστε να καλύψουμε το σύνολο των απαιτήσεων απολύμανσης με UVC. Στα άμεσα σχέδιά μας είναι να υλοποιήσουμε ένα πλάνο ανάπτυξης μέσω καταστημάτων στο εξωτερικό»

Διεύθυνση: Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Μουρνιές, Χανιά, Τηλέφωνο: 2821093960

Email: [email protected]

Website:  https://germitech.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook