Η απάντηση της Μυρσίνης Λοΐζου στο ΚΙΝΑΛ για το «Καλημέρα Ήλιε»

η-απάντηση-της-μυρσίνης-λοΐζου-στο-κιν-837579

Η Μυρσίνη Λοΐζου είχε απαγορεύσει με ανοιχτή επιστολή της το 2011 από το (τότε ακόμα) ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί το τραγούδι του πατέρα της «Καλημέρα Ήλιε» (αλλά και οποιοδήποτε άλλο έργο του), στις κομματικές του εκδηλώσεις.

«Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου λαού, για δημοκρατία και ελευθερία. Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος. Ως εκ τούτου, σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα» έγραφε μεταξύ άλλων η Μυρσίνη Λοΐζου στην επιστολή της.

Την αγνόησε το ΚΙΝΑΛ – Τι απάντησε η Μυρσίνη Λοΐζου

Το ΚΙΝΑΛ ωστόσο την Κυριακή και κατά το κλείσιμο των εργασιών του συνεδρίου του αγνόησε επιδεικτικά την επιθυμία της κληρονόμου του Μάνου Λοΐζου. Το «Καλήμερα Ήλιε» ακούστηκε στο ΣΕΦ και ξεσήκωσε τους παριστάμενους (δείτε ΕΔΩ).

Σήμερα, λίγες ώρες μετά την καταπάτηση της επιθυμίας της από το ΚΙΝΑΛ η κόρη και κληρονόμος του Μάνου Λοϊζου σχολίασε λακωνικά στο Facebook:

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook