Η απάντηση γνωστού επιχειρηματία για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης

η-απάντηση-γνωστού-επιχειρηματία-για-1357810

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος δίνει τη δική του απάντηση σε όσους εμπλέκουν το όνομά του σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Ο επιχειρηματίας, σε μια μακροσκελή του ανάρτηση στο instagram, διαψεύδει την οποιαδήποτε σχέση του με το συμβάν και τονίζει πως έχει προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομά του, αυθαίρετα και συκοφαντικά. Επίσης, διευκρινίζει ότι το όνομά του δεν βρίσκεται στη μήνυση που έχει καταθέσει το θύμα της σεξουαλικής κακοποίησης στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι έλειπε στο εξωτερικό.

Παράλληλα, σημειώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη ενώ στο τέλος της δήλωσής του τονίζει ότι “είμαι σταθερά απέναντι και πολέμιος σε κάθε μορφή βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται. Καμία ανοχή” και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στην 24χρονη.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου:

“Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια τις τελευταίες ημέρες εμπλέκεται το όνομά μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram σε μια αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας, κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεμπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να είχα την οποιαδήποτε ανάμειξη. Η στάση ζωής και οι αρχές μου δεν θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ την οποιαδήποτε ανάμειξη σε κάτι τέτοιο.

Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά, πράγμα που θα συνεχιστεί που θα συνεχιστεί και με όποιον αναπαράγει κάτι ανάλογο εξόχως δυσφημιστικό. Διευκρινίζω ότι το όνομα μου δεν βρίσκεται στην μήνυση που έχει καταθέσει η συγκεκριμένη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης ουδεμία σχέση έχω με το video της Ιωάννας Τούνη, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η ίδια. Είναι εξαιρετικά λυπηρό να σπιλώνονται προσωπικότητες και να συκοφαντούνται άνθρωποι προκειμένου ορισμένοι να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ας το κάνουν μέσω της δουλειάς τους και της γενικότερης κοινωνικής ζωής τους, πράγμα που κάνω και εγώ καθημερινά με κόπο και θυσίες.

Τέλος, χωρίς να θέλω να παρέμβω στην δουλειά της ΕΛ.ΑΣ. και της Δικαιοσύνης, που εμπιστεύομαι τυφλά, εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στην κοπέλα, όπως και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να έχει υποστεί κάτι ανάλογο, και να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες όπου υπάρχουν. Είμαι σταθερά απέναντι και πολέμιος σε κάθε μορφή βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Καμία ανοχή”.

Μήνυμα στήριξης από την Κατερίνα Δαλάκα

Τη στήριξή της στον Δημήτρη Φιντιρίκο εξέφρασε η σύντροφός του, Κατερίνα Δαλάκα, αφού το ζευγάρι φαίνεται πως τα ξαναβρήκε στο διάστημα των εορτών. Η Κατερίνα Δαλάκα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη δήλωση του Δημήτρη Φιντιρίκου και στη συνέχεια σχολίασε:

“Το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω είναι πριν κρίνετε ανθρώπους και καταδικάζετε ζωές και οικογένειες να ελέγχετε την αλήθεια, πριν στείλετε τα υβριστικά μηνύματα, όπως τύπου να πεθάνουμε και να πάθουμε καρκίνο, να τσεκάρετε. Λυπάμαι που κανείς δεν χρωστάει έναν καλό λόγο σε κάποιον αλλά αμέσως βγάζετε τόσο μίσος, θα μπορούσατε να είστε εσείς στη θέση αυτή κάποια ημέρα και πιστέψτε με θα θέλατε και εσείς να τσεκάρουν γεγονότα οι άνθρωποι πριν σας βρίσουν ή σας καταδικάσουν”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είμαι δίπλα σε όλες τις γυναίκες, δίπλα σε κάθε γυναίκα, που έχει υποστεί οποιαδήποτε βία, ψυχική ή σωματική, να καταδικαστούν οι υπαίτιοι και να αποδοθούν οι ευθύνες όπου και αν υπάρχουν. Υποστηρίζω φανατικά το γυναικείο φύλο και για όσους έτυχε να με γνωρίσουν μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης που έλαβα μέρος, διότι από εκεί έτυχε να με γνωρίσετε, θα θυμάστε ότι είμαι η πρώτη λοιπόν που προσπαθούσα να δείξω μέσα από τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου ότι είμαστε ισάξια όντα, και ότι οι γυναίκες είμαστε δυνατές ψυχικά και σωματικά”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook