Η αντιμετώπιση της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια – Ενημέρωση από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

η-αντιμετώπιση-της-προβληματικής-ενα-440524

Το Πολυδύναμο Κέντρο Περιφέρειας Κρήτης, με έδρα τα Χανιά του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, με την υποστήριξη του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», διοργανώνει εσπερίδα την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00-20:00, με θέμα «Η αντιμετώπιση της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια» , στη Χαλέπα Χανίων, στην Αίθουσα «Σταύρος Σ. Νιάρχος», στο κτίριο Διοικητικών και Επιστημονικών Υπηρεσιών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Σκοπός της συγκεκριμένης εσπερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύ κοινού μέσα από την παρουσίαση των βασικών χαρακτηριστικών της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια, τις επιπτώσεις αυτής και τον τρόπο αντιμετώπισης που προτείνει το ΚΕΘΕΑ.

Η εσπερίδα απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες υγείας & πρόνοιας και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλώ όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα 28210-87040 & 28210-02120, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00-17:00.

Όσοι αδυνατούν να παρευρεθούν μπορούν να παρακολουθήσουν την ζωντανή μετάδοση της εσπερίδας στον παρακάτω σύνδεσμο:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook