Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα – «Άβουλοι και μοιραίοι αντάμα, αποδεικνύονται πια επικίνδυνοι»

η-αντίδραση-του-συριζα-για-τα-νέα-μέτρα-0

Βαριές κατηγορίες εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν μετά την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσης στην ανακοίνωση που εξέδωσε κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αδυνατεί να καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Στη χειρότερη στιγμή της πανδημίας ο υπουργός Υγείας ανακοινώνει ημίμετρα για την αντιμετώπισή της και αποκαλύπτει την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης.

Μια κυβέρνηση που εδώ και καιρό έχει παραιτηθεί από τη διαχείριση της πανδημίας. Με τις επιλογές της επιταχύνει την κατάρρευση του ΕΣΥ, τη στιγμή που οι ανθρώπινες απώλειες αυξάνονται μέρα με τη ημέρα.

Χωρίς σχέδιο για την επανεκκίνηση του εμβολιαστικού προγράμματος και με ακραίες αντιφάσεις, αφού παραδείγματος χάριν αφήνει στο «έλεος του θεού» τους θρησκευόμενους, χωρίς να λαμβάνει κανένα μέτρο προστασίας για τους χώρους λατρείας.

Άβουλοι και μοιραίοι αντάμα, αποδεικνύονται πια επικίνδυνοι για την Υγεία των πολιτών».

One thought on “Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα – «Άβουλοι και μοιραίοι αντάμα, αποδεικνύονται πια επικίνδυνοι»

  1. Αντιγραφή της «αριστερόστροφης» επιλογής μέτρων που εφαρμόζει απο τον Ιούλιο η Κίνα ακούσαμε σήμερα. Μάλλον χάλασε ο κούλης………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook