Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για τη συνεργασία τους – «Κάναμε αμοιβαίες υποχωρήσεις»

«Είναι μια σχέση που ξεκίνησε από το μηδέν και τη χτίσαμε σιγά σιγά», λέει η Ανθή Βούλγαρη.

Κοινή συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και τον Διονύση Χριστόπουλο έδωσαν η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» απάντησαν και για τη μεταξύ τους σχέση.

Στη μεταξύ σας σχέση τι είναι εκείνο που έχει δημιουργήσει την πολυπόθητη τηλεοπτική χημεία;

Ι.Χ.: Νομίζω ο σεβασμός και η αλληλοκατανόηση. Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά αυτό είναι κυρίαρχο. Η χημεία δένει και σε άλλα πράγματα, όπως η αλληλοσυμπλήρωση στον αέρα και ότι και οι δύο είμαστε χαρακτήρες που αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το φροντίζουμε.

Α.Β.: Είναι μια σχέση που ξεκίνησε από το μηδέν και τη χτίσαμε σιγά σιγά. Πλέον έχουμε γίνει δύο πολύ καλοί φίλοι. Συνεργαστήκαμε καλά, σεβαστήκαμε ο ένας τον άλλον, κάναμε αμοιβαίες υποχωρήσεις σε κάποια πράγματα για να βγει η εκπομπή και νομίζω καταφέραμε να έχουμε ένα πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα και μια πολύ καλή προσωπική σχέση.

Σας αγχώνει η σεζόν που έρχεται;

Ι.Χ.: Όλα τα νέα ξεκινήματα έχουν άγχος είτε είσαι πρώτος, είτε δεύτερος, είτε τελευταίος. Είναι σαν τα πρωταθλήματα. Κάθε χρονιά είναι και μια νέα αγωνιστική αφετηρία. Και στο τέλος βγαίνει ο νικητής.

Α.Β.: Είμαι άνθρωπος που γενικά δεν αγχώνεται. Προβλέπεται ένας δύσκολος χειμώνας, αλλά θα τον περάσουμε και πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ