Η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν σταματά: “Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε”

η-άννα-παναγιωτοπούλου-δεν-σταματά-1010476

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, στη συνέντευξη ποταμό που έδωσε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, είπε πολλά για πολλούς. Στο δεύτερο μέρος που προβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη Μίνα Αδαμάκη, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

“Στις Τρεις Χάριτες κάναμε ό,τι μας κατέβαινε στο κεφάλι. Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλια κάναμε μεταξύ μας. Η Μίνα Αδαμάκη ήθελε να κάνει την πιο μικρή πάντα. Εν τω μεταξύ, είναι πιο μεγάλη από όλες μας. “Εγώ θα κάνω την πιο μικρή”. “Ναι Μίνα μου, εσύ θα κάνεις την πιο μικρή”.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ήταν να κάνει αρχικά τον ρόλο που έκανε η Νένα Μεντή.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα.

Είχα μπει στο καμαρίνι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της είχα πει “Ρε συ Αλίκη γιατί το πετάς έτσι αυτό το ταλέντο”; Και μου λέει “Θα σε φιλήσω, κανείς δεν μου το έχει πει αυτό μέχρι τώρα”. Ήταν πολύ καλή, δεν ήταν κομπλεξική.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι το ωραιότερο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου. Είναι απίστευτα καλό πλάσμα. Τσακώνομαι πάρα πολύ με την Μίρκα όσες φορές την βλέπω γιατί δεν σταματάει να τρώει και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Είναι πάρα πολύ όμορφή και της λέω “Μωρή είναι δυνατόν να είσαι όμορφη από εδώ και πάνω; Κάτσε λίγο χαλάρωσε. Βαριέται. Αλλά είναι πολύ καλή ηθοποιός”, κατέληξε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook