Η Αννα Ντουντουνάκη -ξανά- στο κολυμβητήριο Χανίων

η-αννα-ντουντουνάκη-ξανά-στο-κολυμβητ-1157733

Επιστροφή στη βάση της για την Αννα Ντουντουνάκη, η οποία όπως είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό ανοίγει και πάλι στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων. Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια κολύμβησης με την ευκαιρία των γιορτών έχει επιστρέψει στα Χανιά και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο κολυμβητήριο όπου πραγματοποιεί κοινή προετοιμασία με τους δύο νεαρότερους πρωταθλητές, τον Απόστολο Παπαστάμο και τον Αλέξανδρο Κάχρη.

Η Ντουντουνάκη δηλώνει ευτυχής που έχει επιστρέψει στην πόλη, που όπως λέει, αγαπά πολύ, περιγράφοντας το πώς ήταν για εκείνη όλο αυτό το διάστημα φεύγοντας απ’ τα Χανιά για σπουδές και τώρα επιστρέφει σε μια περίοδο που συνεχίζει την προετοιμασία της για να παρουσιαστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Χαίρομαι πολύ που έχω επιστρέψει στην πρώτη μου ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα που έχω έρθει στα Χανιά είναι και περίοδος γιορτών και έχω στο μυαλό μου στο ότι είμαι στα Χανιά και έχουμε γιορτές και είμαι διακοπές, οπότε η όρεξη για προπόνηση είναι λίγο μικρότερη!», τονίζει. «Πάντα όταν έρχομαι στα Χανιά είναι καλά, ειδικά τώρα έχουμε και όλη την πισίνα και είναι πολύ ωραίο το κλίμα με τον κ. Κώστα Τζιλιβάκη και τα δύο αγόρια, τον Απόστολο και τον Αλέξανδρο. Ηξερα ότι ήταν ένας κύκλος όπου κάποια στιγμή θα καταλήξει λογικά πάλι εδώ… Τα Χανιά είναι η πόλη μου, εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, τα αγαπώ πολύ και χαίρομαι πάρα πολύ που τελείωσα τις σπουδές μου και έχω επιστρέψει. Το 2021 θα είναι νομίζω για μένα η πιο σημαντική χρονιά γιατί θεωρώ ότι είμαι στην καλύτερη ηλικία που θα μπορούσα να είμαι για Ολυμπιακή χρονιά. Πιστεύω ότι είναι η ευκαιρία μου να δείξω τη δουλειά μου. Θέλω να πιστεύω ότι όπως και πέρσι είχα κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, θα βγει μία εξίσου καλή, αν όχι καλύτερη και ελπίζω αυτό να φανεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Η Αννα σημειώνει ότι τα πράγματα μέχρι σήμερα της έχουν έρθει όπως επιθυμούσε, νιώθοντας ευτυχής που στη διάρκεια της καριέρας της έχουν παρουσιαστεί την κατάλληλη στιγμή οι κατάλληλοι άνθρωποι…«Θεωρώ ότι τα πράγματα μου ήρθαν όπως θα ήθελα γενικά και ελπίζω να συνεχίσουν να πηγαίνουν έτσι. Και το γεγονός δηλαδή ότι ξεκίνησα από την συγχρονισμένη με βοήθησε στην πορεία μου στο κολύμπι. Δεν ξέρω εάν θα είχα την ίδια πορεία αν δεν είχα ξεκινήσει από εκεί… Κατά τη διάρκεια των χρόνων ήρθαν και οι κατάλληλοι άνθρωποι να με βοηθήσουν κι αυτό με τα χρόνια φάνηκε. Θεωρώ δηλαδή ότι ήταν καθοριστικό το ότι ξεκίνησα με τον κ. Κώστα Τζιλιβάκη, ήξερε πώς να με αντιμετωπίσει στα πρώτα μου χρόνια. Μετά συνέχισα στην Αθήνα με κάποιους προπονητές με πιο δυνατή προπόνηση, που αυτό χρειαζόμουν τότε και έχω καταλήξει τώρα στον κ. Τάσο Καράμπελα, που θεωρώ ότι επίσης αυτή τη στιγμή ανταποκρίνεται στην ηλικία μου και τις απαιτήσεις που έχω για φέτος και γενικά για τα προηγούμενα χρόνια σε αυτή τη φάση τη ζωής μου. Δεν ξέρω γενικά εάν θα άλλαζα κάτι, θεωρώ ότι όλα έχουν πάει καλά και πραγματικά μακάρι να συνεχίσουν να πηγαίνουν έτσι», καταλήγει η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια.

Μαζί με τη Ντουντουνάκη προπονείται στο κολυμβητήριο Χανίων και η… νέα γενιά πρωταθλητών κολύμβησης του ΝΟΧ, ο Απόστολος Παπαστάμος και ο Αλέξανδρος Κάχρης, περιγράφοντας το πώς ήταν γι’ αυτούς η προετοιμασία στο ΟΑΚΑ.

«Η προετοιμασία στην Αθήνα πήγε πολύ καλά, οι συνθήκες ήταν άριστες για να δουλέψουμε. Αυτή την περίοδο έχουμε γυρίσει στα Χανιά, είναι ημέρες γιορτών, είμαστε με τις οικογένειές μας, παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Με το καινούργιο έτος, από τις 4 Ιανουαρίου θα συνεχίσουμε την προετοιμασία στην Αθήνα», δηλώνει ο Παπαστάμος, που στέκεται και στην επιστροφή της Ντουντουνάκη στον Ναυτικό Ομιλο. «Το να προετοιμάζεσαι με αθλητές τέτοιου επιπέδου όπως η Αννα είναι πολύ καλό για όλους μας. Ουσιαστικά ο ένας ωθεί τον άλλο για να φτάσει τον εαυτό του στα όρια του και όταν γίνεται καθημερινά μια πολύ καλή δουλειά στο τέλος υπάρχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα…».

Οσον αφορά τον Αλ. Κάχρη τονίζει τα εξής: «Η προετοιμασία στην Αθήνα πήγε τέλεια, μπορώ να πω ότι βγήκε πολύ καλά. Ημουν μαζί με τον Απόστολο και κάναμε κοινές προπονήσεις. Προσπάθησα για το καλύτερο που μπορούσα γιατί θα με βοηθούσε για να συμμετάσχω σε αγώνες το Μάρτιο που έχουμε σκεφτεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook