Η ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟΧ επισκέφτηκε την Αντιπεριφέρεια Χανίων

η-ανδρική-ομάδα-πόλο-του-νοχ-επισκέφτη-1601322

Επίσκεψη με ευχές για καλή χρονιά στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, πραγματοποίησε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου η ανδρική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ο Ναυτικός Ομιλος θέλησε με αυτό τον συμβολικό τρόπο ν’ ανταποδώσει στην αντιπεριφέρεια και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη κ. Καλογερή τη στήριξη που διαχρονικά προσφέρεται απλόχερα όχι μόνο στην ομάδα υδατοσφαίρισης, αλλά συνολικά στο σωματείο.

Το ίδιο ισχύει και για την αρμόδια στα θέματα αθλητισμού, Κατερίνα Ζομπανάκη.

Να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της ομάδας, Στράτος Λεβεντάκης, χάρισε στον κ. Καλογερή λάβαρο του Ναυτικού Ομίλου ενώ επίσης του παραδόθηκε μία μπάλα του πόλο υπογεγραμμένη από όλους τους αθλητές της ανδρικής ομάδας.

Την επίσκεψη πλαισίωσαν ο προπονητής του ΝΟ Χανίων, Μάνθος Βουλγαράκης, ο πρόεδρος, Γιάννης Χίνος και ο αντιπρόεδρος, Θοδωρής Νικολαΐδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σ’ ένα εξαιρετικό κλίμα, με τις δύο πλευρές να σημειώνουν ότι η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, η δε αντιπεριφέρεια θα εξακολουθήσει να είναι δίπλα στον Ναυτικό Ομιλο, στις εγκαταστάσεις, αλλά και στις όποιες διοργανώσεις διεξαχθούν μέσα στο 2023.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook