Η ανατριχιαστική ομολογία του Ολλανδού μαχαιροβγάλτη

η-ανατριχιαστική-ομολογία-του-ολλανδ-919544

Με απίστευτη κυνικότητα ο 20χρονος Ολλανδός που μαχαίρωσε 20 φορές τον 11χρονο Ρώσο σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου περιέγραψε στους αστυνομικούς τι συνέβη χθες βράδυ υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι φοβήθηκε ότι το παιδί θα τον πρόδιδε και γι’ αυτό τον μαχαίρωσε.

 

«Χθες το βράδυ ένας ένοικος του ξενοδοχείου, αλλοδαπός, με πλησίασε, και επειδή με θεώρησε άνθρωπο του ξενοδοχείου που παρέδωσε ένα i pad και ένα κινητό τηλέφωνο. Πήγα να το παραδώσω στη ρεσεψιόν για να ειδοποιηθεί εν συνεχεία ο διευθυντής και να εντοπιστεί ο κάτοχός του, αλλά όπως ήμουν καθ’ οδόν, τελικά το μετάνιωσα και είπα να το κρατήσω.

Έκανα στροφή, και καθώς έβγαινα από το ξενοδοχείο εκείνη την ώρα είδα τον 11χρονο Ρώσο που μου είπε ότι αυτά που κρατούσα ήταν δικά του, ζητώντας μου να του τα δώσω.

«Δε στα δίνω τώρα, έλα μαζί μου», του είπα και τον έβγαλα προς τα έξω πηγαίνοντάς τον στο σημείο που τον χτύπησα.

Το παιδί όρμησε προς τα πάνω μου, ζητώντας τα πράγματά του, και τότε εγώ άρχισα να το χτυπάω και χωρίς να το καταλάβω έβγαλα το μαχαίρι. Θεώρησα ότι τον άφησα νεκρό. Γύρισα στο ξενοδοχείο, πήρα τα πράγματα που τα είχα κρύψει σε σακούλα και πήγα και τα άφησα στην παραλιακή οδό.

Επέστρεψα στο ξενοδοχείο και τότε είδα τη μητέρα του παιδιού να το ψάχνει, όπως επίσης είδα και τη μεγάλη κινητικότητα από το υπόλοιπο προσωπικό του ξενοδοχείου.

Έκανα να συμμετέχω προς στιγμήν στις έρευνες, αλλά αμέσως έφυγα, ανέβηκα στο ξενοδοχείο, άφησα το μαχαίρι που είχα πάρει από συγκεκριμένο σημείο, αφού το καθάρισα και βγήκα στην παραλιακή να πάρω τα πράγματα…».

Ο δράστης δεν ομολογούσε επί μια ώρα, ενώ, όταν του είπαν ότι το παιδί τελικά ζει, έσπασε και ομολόγησε τα πάντα, προσθέτοντας παράλληλα ότι όλα τα έκανε γιατί ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook