Τι λέει ο ΝΟΧ για τη μετακίνηση της Άννας Ντουντουνάκη στον Παναθηναϊκό

τι-λέει-ο-νοχ-για-τη-μετακίνηση-της-άννα-1298680

Έπειτα από τη γνωστοποίηση της είδησης ότι η Άννα Ντουντουνάκη αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στον Παναθηναϊκό, ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η 26χρονη κορυφαία Ελληνίδα κολυμβήτρια δέχτηκε τις προηγούμενες ημέρες μια ιδιαίτερα τιμητική και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Ομίλου μας, πρόταση για να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται με το σκουφάκι του ΝΟΧ. Συγκεκριμένα, έγιναν δύο διαφορετικές συναντήσεις μεταξύ του προέδρου του Ομίλου μας, Δημητρίου Λειψάκη και τον πατέρα της Άννας, κ. Λευτέρη Ντουντουνάκη, που ήταν αυτός που την εκπροσώπησε. Η πρόταση αξιολογήθηκε ομολογουμένως ως γενναιόδωρη, μέχρις ότου ο Παναθηναϊκός με μια πιο μεγάλη προσφορά, όπως μας μεταφέρθηκε από το περιβάλλον της Άννας, καταφέρει να την κάνει δική του.

Ο Ναυτικός Όμιλος θέλει καταρχήν να ευχηθεί στην Χανιώτισσα πρωταθλήτρια να συνεχίσει το ίδιο επιτυχημένα την πορεία της στην κολύμβηση και να καταφέρει αυτό που για κλάσματα του δευτερολέπτου δεν μπόρεσε στο Τόκιο, να το πάρει στους Ολυμπιακούς Αγώνες που ακολουθούν στο Παρίσι το 2024.

Επίσης, εύχεται οι συνθήκες το επόμενο διάστημα στο κολυμβητήριο Χανίων να γίνουν πολύ καλύτερες ούτως ώστε ο Ναυτικός Όμιλος να έχει πάνω απ’ όλα τα εφόδια και τις προϋποθέσεις για να διατηρεί αθλητές τέτοιου επιπέδου στις τάξεις του.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook