Η ανακοίνωση του Μελισσοκομικού συλλόγου Χανίων για το μέλι που ανακλήθηκε από τον ΕΦΕΤ

η-ανακοίνωση-του-μελισσοκομικού-συλλ-1255163

Δεν παράγεται στην Κρήτη το μέλι που ανακλήθηκε

Ο μελισσοκομικός σύλλογος Ν. Χανιών η «Μέλισσα», με ανακοίνωσή του, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η μελισσοκομική εταιρία Συνεργασία Κρήτης που βρήκε ο ΕΦΕΤ το ακατάλληλο μέλι, δείτε ΕΔΩ, ουδεμία σχέση έχει με μελισσοκομικό συνεταιρισμό στα Χανιά Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο μελισσοκομικός σύλλογος Ν. Χανίων η «Μέλισσα» ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι η μελισσοκομική εταιρία Συνεργασία Κρήτης ουδεμία σχέση έχει με μελισσοκομικό συνεταιρισμό στα Χανιά Κρήτης.

Η συγκεκριμένη εταιρία είναι θυγατρική εταιρία της μελισσοκομικής εταιρίας Αττική Πίττας ΑΕΒΕ, με έδρα το Περιστέρι Αττικής και έχει εξαγοράσει τις εγκαταστάσεις και το εμπορικό όνομα του χρεοκοπημένου συνεταιρισμού Χανίων πριν αρκετά χρόνια, κατά συνέπεια δεν αντιπροσωπεύει πλέον το σύνολο των Χανιωτών μελισσοκόμων.»

6 thoughts on “Η ανακοίνωση του Μελισσοκομικού συλλόγου Χανίων για το μέλι που ανακλήθηκε από τον ΕΦΕΤ

  1. ειπα κι εγω, γιατι οι Χανιωτες μελισσοκομοι ειναι πολυ καλοι επαγγελματιες και σεβονται το προιον και τους καταναλωτες τους. Μπραβο σας και συνεχιστε μαζι με τις ελαχιστες εναπομεινασες αμιγως χανιωτικες εταιριες, να μας προσφερετε τα καλυτερα προιοντα του πλανητη!

  2. Δυστυχώς η συγκεκριμένη ετικέτα πάει παντού ακόμα και μέσα στα χανια αυτό το μέλι τρώει όλοι η Ελλάδα και όχι μόνο καθώς ο συγκεκριμένος παραγωγός είναι ο μεγαλύτερος και καλύτερα δικτυωμένος . Οι Χανιώτες παραγωγοί έχουν ένα κορυφαίο προϊόν αλλά δεν μπορούν να το διαθέσουν στις μεγάλες αγορές λόγω 1) νομοθεσίας 2) τιμής 3) ανταγωνισμού .

  3. Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι είναι αυτή η ανακοίνωση;Λέει την ιστορία του συνετερισμου ,που μετονομάστηκε σε συνεργασία;
    Αναφέρει την ιστορία πως πτώχευσε ο συνετερισμος και δεν ξέρω γω τι.
    Και κάποιοι μελισσοκόμοι είναι ανταγωνιστές της εταιρίαε όπως είναι λογικό και τώρα βρήκαν ευκαιρία για ανακοινώσεις.
    Ανούσιες μεν αλλά η πρόθεση για να βλάψουν υπάρχει.
    Φυσικά υπάρχουν δεκάδες μελισσοκόμοι στα Χανιά και ενοειτε η συνεργασία δεν αγοράζει μέλι από πολλούς,αλλά κι ότι όσοι δεν συνεργάζονται αμέσως να βγάλουν αυτή την άσχετη ανακοίνωση.
    Καλά δεν υπάρχει κάποιος εκεί μέσα ζαρπα ,που να φιλτράρει τις ανακοινώσεις;
    Όποιος θέλει γράφει ότι θέλει κι όποιος καταλάβει κατάλαβε;
    Αυτό είναι συκοφαντική δυσφήμιση και πάει αλλού άμα δε μαζευτεί.

  4. Εγώ το έτρωγα αυτό το μέλι. Και είχα ένα κακο προαίσθημα. Με παρέσυρε και η ένδειξη για «ανώτερης γεύσης βραβείο.» Τελικά θα αγοράζω μόνο βιολογικό μέλι αν βρω από γνωστή εταιρία. Η ουσία αυτή που περιείχε το μελι είναι..αντιβιοτικό!!!

  5. Εγώ δεν κατάλαβα… Επειδή «δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο των Χανιωτών μελισσοκόμων» δεν είναι χανιώτικο το μέλι; Επειδή ανήκει σε αθηναϊκή εταιρία δεν είναι χανιώτικο το μέλι; Στέλνουν από αλλού μέλι στο ΒιοΠα;

    Πέραν αυτών, δεν ήξερα πως η Συνεργασία -που με την τόση διαφήμιση πανελλαδικά τα τελευταία χρόνια με είχε κάνει να απορώ- όντως δεν έχει καμία σχέση με την «παλιά» Συνεργασία που ήξερα σαν μάρκα από πιτσιρικάς. Κάτι μάθαμε τουλάχιστον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook