Η ανακοίνωση του δήμου Χανίων για το κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενη

Ανακοίνωση έδωσε στην δημοσιότητα ο Δήμος Χανίων με αφορμή του διαπιστωμένο κρούσμα COVID-19, σε εργαζόμενη:

«Υπάλληλος του τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, επιστρέφοντας από ταξίδι εκτός Κρήτης, έχοντας βρεθεί σε περιβάλλον με διαπιστωμένο κρούσμα COVID-19, υποβλήθηκε αυτοβούλως σε τεστ διάγνωσης του ιού, όπου βγήκε θετικό.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, παραμένει ασυμπτωματικό σε καραντίνα στην οικία του και έχει γίνει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του.

Όλοι οι εργαζόμενοι στο τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών υποβλήθηκαν σε διαγνωστικούς ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί η υγεία τους και να προληφθεί η μετάδοση του ιού.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την διαχείριση των κρουσμάτων Covid-19, ο Δήμος Χανίων προέβη σε άμεση απολύμανση του χώρου που στεγάζονται οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, ενώ ήδη πραγματοποιείται προληπτικά η απολύμανση και στους υπόλοιπους χώρους του κτιρίου του Δημαρχείου.

Τέλος, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων θα παραμείνουν κλειστές για σήμερα Τρίτη 04/08/2020.»

Zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Τα αποτελέσματα από τα τεστ ήταν αρνητικά, με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Χανίων να παραμένουν κλειστές για σήμερα Τετάρτη, ενώ σε όλο το δημαρχιακό κτίριο έχει πραγματοποιηθεί προληπτικά απολύμανση (δείτε εδώ). […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ