Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πατέρα του στην ΚΟ της ΝΔ

η-αναφορά-του-κυριάκου-μητσοτάκη-στον-894872

Μια αναφορά στον πατέρα του έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας που συνεδριάζει στη Βουλή.

«Η βουλευτική ιδιότητα δεν αποτελεί απλά έναν σταθμό, ένα σκαλοπάτι σε μία πολιτική διαδρομή. Αποτελεί μια αυτόνομη πρόκληση και ο δικός μου ο νους και η δικιά μου η σκέψη γυρνάει 15 χρόνια πίσω όταν και εγώ πρώτη φορά εκλεγμένος βουλευτής έκατσα σε αυτά τα έδρανα και έμαθα πώς δουλεύει η Βουλή, αφιερώνοντας πολύ χρόνο στα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα. Το ενθαρρύνω από καρδιάς να κάνετε και εσείς το ίδιο», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε.

«Διότι το Κοινοβούλιο είναι ένα μεγάλο σχολείο. Και όπως θυμάμαι ότι έλεγε πάντα ένας μεγάλος κοινοβουλευτικός άνδρας, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πάντα στο Κοινοβούλιο, όταν ακούς προσεκτικά, θα μάθεις κάτι από οποιονδήποτε ομιλητή. Το βήμα αυτό, το βήμα του Κοινοβουλίου, είναι ένα βαρύ βήμα, το οποίο επιβραβεύει την ποιότητα, την καλή προετοιμασία, τους χαμηλούς τόνους και το συγκροτημένο πολιτικό ήθος. Μας περιμένει λοιπόν όλους μας δουλειά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook