Η «άκυρη» απάντηση Τσιτσιπά σε όσους τον κατηγορούν για το εμβόλιο

η-άκυρη-απάντηση-τσιτσιπά-σε-όσους-τ-1268641

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να απαντήσει στον θόρυβο και στα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η τοποθέτησή του κατά των εμβολίων.

Έμμεση, διαδικτυακή απάντηση στον δικαιολογημένο σάλο που προκλήθηκε από την τοποθέτησή του σε βάρος των εμβολίων του κορονοϊού έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως, ο Έλληνας τενίστας, μιλώντας πριν από το χιλιάρι Masters του Σινσινάτι, αποκάλυψε ότι δεν έχει εμβολιασθεί, κάτι που δεν πρόκειται να κάνει μέχρι τουλάχιστον ο εμβολιασμός ενάντια στον κορονοϊό να γίνει υποχρεωτικός:

«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω».

Αυτή του η στάση προκάλεσε δυσαρέσκεια και σωρεία αρνητικών σχολίων, συνθέτοντας και μία αντιφατική συμπεριφορά, δεδομένου ότι είχε λάβει μέρος στη καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, ζητώντας μας να είμαστε προσεκτικοί, υπεύθυνοι και να μένουμε σπίτι.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, λοιπόν, αργά το βράδυ της Τρίτης, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία ανάρτηση γεμάτη νόημα σχετικά με την κριτική που δέχτηκε, αλλά χωρίς ουσία στην πραγματικότητα, αν σκεφτεί κανείς πως το μήνυμα που θέλησε να στείλει «τρακάρει» στις απόψεις του περί εμβολίων και δη στο γεγονός ότι παραμένει ανεμβολίαστος.

«Προσέχοντας τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου», ήταν το σχόλιό του στο Instagram, με μία φωτογραφία του από τα κορτ και μία ελληνική σημαία. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα περισσότερα σχόλια στην ανάρτηση αφορούσαν στις τελευταία του τοποθέτηση, καυτηριάζοντας την αντίφαση των δηλώσεών του.

Η ανάρτησή του:

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook