Η Air New Zealand θα διαθέτει κουκέτες ακόμη και στους επιβάτες της οικονομικής θέσης

Κουκέτες ακόμη και για επιβάτες οικονομικής θέσης θα είναι σύντομα διαθέσιμες από τις αερογραμμές της Νέας Ζηλανδίας «Air New Zealand».

Στις θέσεις της business class ή τις θέσεις VIP σε αεροσκάφη που πραγματοποιούν πολύωρες πτήσεις, υπάρχουν καθίσματα που μετατρέπονται σε κρεβάτια ή κάποιου είδους κουκέτες για να ξεκουράζονται οι επιβάτες.

Αυτή τη φορά όμως, η «Air New Zealand» θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που θα δίνει παρόμοια δυνατότητα και στους επιβάτες της οικονομικής θέσης, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian».

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι, στα νέα της σκάφη «Dreamliner» που θα αρχίσουν να πραγματοποιούν δρομολόγια από την Νέα Ζηλανδία στην Ευρώπη και την Αμερική το 2024, θα υπάρχουν κουκέτες στις οικονομικές θέσεις.

Θα αφαιρεθεί μια σειρά καθισμάτων για να δημιουργηθούν οι κουκέτες

Οι κουκέτες «Skynest» (ουράνια φωλιά) προορίζονται για τους επιβάτες με μικρότερες οικονομικές δυνατότητες, όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα.

Η εταιρεία αποφάσισε να αφαιρέσει μια σειρά από καθίσματα στο αεροσκάφος για να τοποθετήσει έξι κουκέτες. Κάθε κουκέτα διαθέτει φως αν θέλει κάποιος να διαβάσει κάτι πριν κοιμηθεί αλλά και θύρα φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών. Υπάρχει επίσης μια κουρτίνα για να μην κοιμάται κάποιος σε ανοικτή θέα.

Για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι επιβάτες υπάρχει χρονικός περιορισμός στη χρήση της κουκέτας που είναι οι τέσσερις ώρες.

Η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να πληρώνει όποιος χρησιμοποιεί την κουκέτα ένα μικρό αντίτιμο, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό ποιο θα είναι το ποσό.

protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕγκαινίασε το πρώτο φωτοβολταϊκό πάρκο της Minoan Energy ο Αρναουτάκης
Επόμενο άρθροΜε τον Αρναουτάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου, Αντώνης Περράκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ