Η αγάπη των φιλόζωων ζέστανε κάποιες… αδέσποτες πατούσες των Χανίων | Photos

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα Χανιά η δράση “Αδέσποτες Πατούσες-we love animals” με σκοπό τη συγκέντρωση τροφών, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα αδέσποτα της πόλης μας, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της ομάδας Εθελοντικής Ομάδας Αλληλεγγύης “Βοήθα με να μπορώ”.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η προσέλευση του κόσμου, άλλοι μόνοι τους και άλλοι με τους τετράποδους φίλους τους, στο Πάρκο Ελευθερίας και Φιλίας των Λαών ήταν συγκινητική. Από τις 10.00-14.00 οι Εθελοντές με τη στήριξη του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων “Η προστασία των ζώων” και του σωματείου “Το Νησί”, κατάφεραν χάρις στην ανταπόκριση των φιλόζωων συμπολιτών μας να συγκεντρώσουν αρκετές τροφές, φάρμακα, κουβέρτες και υποσέντονα για τα αδέσποτα των Χανίων.Μάλιστα σε ένα από highlights της ημέρας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση του σωματείου “Η προστασία των ζώων” στο Facebook, ήταν οι φοιτητές της πόλης που ερχόταν για να φέρουν 1-2 κονσέρβες με τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, αλλά και ο νεαρός που πρόσφερε το καινούριο ριχτάρι του καναπέ του γιατί όπως είπε “τα αδέσποτα κρυώνουν περισσότερο”.

Αυτή τη φορά το μεγαλύτερο ποσό των τροφών, φαρμάκων και κουβερτών διατέθηκε στο καταφύγιο στα Νεροκούρου, ενώ το υπόλοιπο σε συμπολίτες μας που φροντίζουν αδέσποτα στις περιοχές Νεροκούρου, Μουρνιές, Βαμβακόπουλο, Σούδα και Ακρωτήρι.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και τώρα που έφαγαν καλά κάντε και μια εκστρατεία να ξεβρωμίσετε την πόλη από τα κακάκια των ζώων που μας έχουν πνίξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ