Η αδιακρισία του Μικρούτσικου και η αμηχανία του Παππά – «Ολοκληρώσατε τη σχέση σας με την Αθηνά New York;»

η-αδιακρισία-του-μικρούτσικου-και-η-αμ-1388946

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για το τέλος της σχέσης του με τη νικήτρια του Bachelor – Η απάντησή του στην αδιάκριτη ερώτηση του παρουσιαστή

Την πρώτη του live τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξης Παππάς και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Αθηνά New York.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να αφήσει τη σχέση του με τη νικήτρια του Bachelor.

«Προσπαθήσαμε να τα βρούμε, να βρούμε κάποια κοινά σημεία επαφής, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Στα ταξίδια και τις αποστάσεις είμαι αλλεργικός σίγουρα», είπε αρχικά, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως και με την πρώην σύντροφό του, Αλέσια Ντεμέτζ αυτός ήταν ο λόγος που χώρισαν.

«Το προσπαθήσαμε, τα λέγαμε συχνά, αλλά είπαμε από κοινού ότι πληγώνει και τους δύο περισσότερο να προσπαθούμε να κρατάμε επαφές. Η δραστηριότητα της Αθηνάς επαγγελματικά είναι στην Αμερική, εμένα είναι εδώ. Η Αθηνά έλεγε ότι θα μείνει στην Ελλάδα, αλλά δεν έγινε τελικά», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, ο Αλέξης Παππάς δέχτηκε μία πολύ αδιάκριτη ερώτηση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Ολοκληρώσατε τη σχέση σας με την Αθηνά;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής.

Εμφανώς αμήχανος, ο ηθοποιός του απάντησε: «Δεν την ολοκληρώσαμε. Δεν νομίζω βέβαια, ότι είναι της ώρας αυτή η ερώτηση, βλέπουν και παιδιά. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο, δηλαδή αν είχε γίνει, τι θα άλλαζε; Δεν έχεις ακούσει σχέσεις να έχουν ολοκληρωθεί και να χωρίζουν; Ας μη στεκόμαστε εκεί. Ήταν λίγο αδιάκριτη η ερώτηση για πρώτη επαφή».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook