Η Αχτσιόγλου απαντά στη σεξιστική επίθεση που δέχθηκε στο twitter: Μάλλον δεν έχουν δει εργαζόμενη νέα μητέρα

η-αχτσιόγλου-απαντά-στη-σεξιστική-επί-1471419

Στο «στόχαστρό» τους έβαλαν την Έφη Αχτσιόγλου κάποιοι, προσκείμενοι στη Νέα Δημοκρατία, χρήστες στο twitter όχι για κάποια πολιτική της θέση, ούτε για κάτι που είπε, αλλά για την εξωτερική της εμφάνιση σε μια πρόσφατη on camera δήλωσή της.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε να είναι κουρασμένη, όμως κανείς εξ αυτών που έβαλλαν εναντίον της δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν τα σημάδια της κούρασης που έχουν όλες οι νέες μαμάδες, σε όλο τον κόσμο. Ή ίσως το σκέφτηκαν κι δεν το ανέφεραν για να απλά επιτελέσουν το έργο τους.

Όπως και να έχει, η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε σε αυτές τις – αισχρά σεξιστικές κατά περιπτώσεις, καθώς κάποιοι αναφέρθηκαν και στη μπλούζα με τιραντάκι που φορούσε – «βολές», εξηγώντας το αυτονόητο. Ότι είναι εργαζόμενη νέα μητέρα.

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει», απάντησε η Έφη Αχτσιόγλου.

ieidiseis.gr

One thought on “Η Αχτσιόγλου απαντά στη σεξιστική επίθεση που δέχθηκε στο twitter: Μάλλον δεν έχουν δει εργαζόμενη νέα μητέρα

  1. Νασαι καλά και σύ και το παιδάκι σου και η οικογένεια σου, δεν εχεις λόγο να υπερασπίζεις τον εαυτό σου στα προσωπικά σου, στα πολιτικά βέβαια αυτό αλλάζει !
    Δέχομαι τη δήλωση σου χωρίς ενδοιασμό αλλά θέλω να προσθέσω ότι, αν είσαι …..ανεπιθύμητη σε υπερβολικά μεγάλο αριθμό Ελλήνων έχει να κάνει με τις πολιτικές του κόμματος που υπηρετείς και στηρίζεις και οι οποίες είναι άκρως ανθελληνικές, επικίνδυνες και έχουν υπονομεύσει την ασφάλεια και του Ελληνικού λαού και της οικογένειας σου ! Να θυμάσαι το κάρμα, μια μέρα θα βρεις μπροστά σου αυτό που υποχρέωσες τον Ελληνικό λαό να αντιμετωπίζει καθημερινά : το έγκλημα και την ασφάλεια του από τις εκατονταδες χιλιάδες λαθραίους που φέρατε ύπουλα και προδοτικά στη χώρα που έπεται ( μάλλον έτσι πιστεύαμε ) ότι ήταν η πατρίδα
    σας ! Όσο για το σχόλιο σου σχετικά με το νέα εργαζόμενη θα συμφωνήσω με το εργαζόμενη ΜΟΝΟ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook