Η 90χρονη Χανιώτισσα γιαγιά που έστειλε συγχαρητήρια στον Παύλο Πολάκη για τους δημοσιογράφους… Δείτε το βίντεο

Την στήριξή της στον αν. Υπουργό Υγείας εκφράζει η γιαγιά Στέλλα από την Ασή Γωνιά του Αποκόρωνα Χανίων. Το βίντεο, δημοσιοποίησε στην σελίδα του στο facebook ο ίδιος, σχολιάζοντας τα εξής:

“Απερίγραπτα τα συναισθήματα όταν λαμβάνω τέτοια πηγαία μηνύματα εκτίμησης από αγνούς και γνήσιους ανθρώπους, όπως αυτό της 90χρονης γιαγιάς Στέλλας Σ. από την Ασή Γωνιά της Κρήτης. Μηνύματα που αν μη τι άλλο έχουν μέσα τους τη λαική σοφία να ξεδιαλύνουν αυθεντικά και αυθόρμητα το σωστό από το λάθος, το χρήσιμο από το “δύσοσμο”…

Και για όσους δυσκολεύονται ή δεν μιλάνε αυτή τη λαική γλώσσα με τα νοήματα και τους συμβολισμούς, να ξεκαθαρίσω το αυτονόητο…: ότι δηλαδή δεν εκλαμβάνουμε προφανώς τα λόγια της γιαγιάς ως επιθετική ή βίαιη προτροπή εναντίον “αντιπάλων” σε διατεταγμένη υπηρεσία, αλλά καθαρά ως γνήσια λαϊκή έκφραση αγανάκτησης από αυτά που βλέπει ο κόσμος. Και νά είναι όλοι σίγουροι ότι βλέπει ο κόσμος…!

Για μας λοιπόν, οι δυο κουβέντες της 90χρονης Στέλλας από την Ασή Γωνιά της Κρήτης, αξίζουν περισσότερο και από ενός χρόνου εκπομπές της Τατιάνας και δέκα σελίδες ανάλυσης της Ζωής…!!!

Νάσαι πάντα καλά Στέλλα Σ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ