Η 16χρονη Κρητικιά που θέλει να «καθαρίσει» το Ρεκόρ Γκίνες με 1331 σαπούνια | Photos + Video

η-16χρονη-κρητικιά-που-θέλει-να-καθαρίσ-935986

Με στόχο να γράψει το όνομά της με «χρυσά γράμματα» στις σελίδες του Βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες μια 16χρονη από το Ηράκλειο, έχει επιδοθεί σε έναν πραγματικό αγώνα προσπαθώντας να συγκεντρώσει πάνω από 1331… σαπούνια!

Η Ειρήνη, μαθήτρια Ειδικού ΕΠΑΛ Ηρακλείου, καθώς βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, θέλει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα,  σπάζοντας το ρεκόρ Γκίνες του 2009 στην κατηγορία «η μεγαλύτερη συλλογή σαπουνιών στον κόσμο».

Άσχετα αν θα τα καταφέρει η όχι η νεαρή Κρητικοπούλα, είναι ήδη νικήτρια σε κάτι που δεν μπορεί να χωρέσει κανένα βιβλίο, στην ίδια τη ζωή, αφού έπειτα από κάποια αιματολογικά προβλήματα που είχε, κατάφερε μετά από ένα πραγματικό Γολγοθά να τα ξεπεράσει, έχοντας περιοριστεί σε κάποιες επισκέψεις στο ΠΑΓΝΗ.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν η μητέρα της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook ζήτησε από όλους εμάς, ως δώρο για τα πρόσφατα της γενέθλια, να βοήθησουμε την κορούλα της, να πετύχει το ρεκόρ που ονειρεύεται, κλέβοντας τα… σκήπτρα από την αείμνηστη Βρετανίδα, Κάρολ Βόγκαν από το Μπίρμιγχαμ. Η κάτοχος του ρεκόρ από το 1991 με 1331 σαπούνια πέθανε σε ηλικία 67 ετών το 2011, ενώ κατείχε και το αντίστοιχο ρεκόρ Γκίνες της συλλογής περισσότερων πλαστικών σακούλων (πάνω από 35.000).

Ήδη τη συλλογή της ειρήνης κοσμούν περίπου 500 κομμάτια διαφορετικών, μεγάλων και μικρών, πολύχρωμων σαπουνιών και με τη συνδρομή όλων μας, είναι θέμα χρόνου να καμαρώσουμε το «Ρηνιώ» στα Ρεκόρ Γκίνες.

Ας στείλουμε λοιπόν όλοι μας όσα περισσότερα σαπούνια μπορεί ο καθένας στην οδό Μονής Χρυσοσκαλίτισσας 11 τκ 71305 Ηράκλειο Κρήτης, στο όνομα της μητέρας Μαρία Μερκουλίδη ή σαν προτιμάτε να φτάσουν απευθείας στα χέρια της υποψήφιας ρέκορντγούμαν των Γκίνες στο όνομα Ειρήνη Γρηγορία Μαρούκη.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της στο Facebook

Καλησπέρα στους απανταχού,συγγενής γνωστούς ,φίλους κ διαδικτυακούς φίλους !!!!….με αφορμή το όνειρο της κόρης μου κ τα 16α γενέθλια της ,ήρθα να σας ζητήσω μια χάρη…το κοριτσάκι μου λοιπόν φοιτά σε ειδικό σχολείο…φέτος χρειάστηκε να νοσηλευτεί αρκετά κ εκτός ότι είμαστε στο φάσμα του αυτισμού,αρχές καλοκαιριού αντιμετωπίσαμε και αιματολογικά προβλήματα για τα οποία με την βοήθεια αρκετών πήγαμε Γερμανία γιατί εδώ μας έκαναν μπαλάκι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο…γυρίσαμε νικητές χωρίς μόνιμη βλάβη κ συνεχίζουμε πλέον από εδώ.. επιστρέφοντας της χάρισε ο αδερφός μου με την νύφη μου το βιβλίο του Γκίνες της χρονιάς που γεννήθηκε δλδ 2003 κ έτσι γεννήθηκε η ιδέα…το κοριτσάκι μου λοιπόν αποφάσισε πως ένα από τα όνειρα της είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες συλλέγοντας τα περισσότερα σαπούνια που μπορεί … Ξέρω και νιώθω ότι δεν έχει ακόμα χαθεί η αλληλεγγύη σε αυτήν την ταλαίπωρη χώρα….ήθελα λοιπόν να σας ζητήσω αν σας περισσεύει κανένα κομμάτι κ θέλετε να μας βοηθήσετε κ εσείς να σπάσουμε το προηγούμενο ρεκόρ του 2009 με 1331 κομμάτια είμαστε στην διάθεση σας ….Μαζεύουμε οτιδήποτε σε σχήμα , χρώμα ,άρωμα ,αρκεί να είναι κλειστο… Η ανάρτηση αυτή έχει ήδη γίνει κ σε ομαδες κ από την Κυριακή που έκανα την ανάρτηση έχουμε ήδη λάβει εφτά δέματα !!! Συγνώμη για το σεντόνι απλά ήθελα να σας εξηγήσω τι σας ζητάω κ το γιατί…

Με εκτίμηση εγώ κ το κοριτσάκι μου ❤️???

Επίσης μπορείτε εσείς να μου στέλνετε πμ διότι το φβ με μπλοκάρει διαρκώς λόγω μεγάλου αριθμού μνμ που απαντώ κ δεν μου επιτρέπει να απαντάω συνέχεια …είναι τόσο συγκινητική η ανταπόκριση σας που δεν έχω λόγια … Επίσης μεταξύ σας οποίος έχει λάβει μνμ μου θα μπορούσατε να προωθήσετε τα στοιχεία αποστολής …σας ζητώ συγνώμη ταπεινά για όλη την καθυστέρηση κ σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς».

zarpanews.gr

One thought on “Η 16χρονη Κρητικιά που θέλει να «καθαρίσει» το Ρεκόρ Γκίνες με 1331 σαπούνια | Photos + Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook