Hooverphonic: Με αυτό το τραγούδι πάει στην Eurovision το πασίγνωστο συγκρότημα

hooverphonic-με-αυτό-το-τραγούδι-πάει-στην-eurovision-το-πα-1000361

Oι Hooverphonic, το δημοφιλές συγκρότημα από το Βέλγιο θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision στο Rotterdam της Ολλανδίας με το τραγούδι ‘Release Me’.

Το ‘Release Me’ είναι μια δυναμική συναισθηματική μπαλάντα. Το τραγούδι αποκτά και το δικό του ποιητικό music video σε σκηνοθεσία του Matthias Lebeer, o οποίος σκηνοθέτησε και το video clip για το ‘Looking For Stars’.

Η βελγική μπάντα, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο ευρωπαϊκό μουσικό στερέωμα το 1995, έχει δημιουργήσει μερικές από τις πιο υπέροχες μελωδίες που έχουμε ακούσει τα τελευταία 25 χρόνια. Oι Alex Callier και Raymond Geerts έχουν κατορθώσει να συνδυάσουν με μοναδικό τρόπο στοιχεία από alternative rock, electro-pop, trip-hop, dream-pop με μία ρομαντική κινηματογραφική αισθητική.

Tο μεγάλο “όπλο” τους είναι η 18χρονη Luka Cruysberghs. Με τεράστιες φωνητικές ικανότητες, κατόρθωσε από το ξεκίνημα της συνεργασίας του το 2018, να χρωματίσει τον ήχο τους άμεσα, αποδίδοντας ιδανικά τόσο το νέο όσο και το παλαιότερο υλικό της μπάντας.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook