Healthy σπαγγέτι με σάλτσα ροδιού
Συστατικά
500 γρ. χυμό ροδιού
80 γρ. κρέμα βαλσάμικο
20 γρ. μέλι
400 γρ. σπαγγέτι, high protein
αλάτι
150 γρ. κατσικίσιο τυρί
Για το σερβίρισμα
καρύδια
ρόδι
Μέθοδος Εκτέλεσης
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε τον χυμό.
Προσθέτουμε την κρέμα βαλσάμικο, το μέλι και βράζουμε 6-8 λεπτά για να πέσει ο όγκος της σάλτσας και να δέσει.
Παράλληλα, σε κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε τα σπαγγέτι, αλάτι και βράζουμε 1 λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σουρώνουμε τα σπαγγέτι και τα μεταφέρουμε μέσα στη σάλτσα. Ανακατεύουμε για 1 λεπτό για να τραβήξουν τη σάλτσα.
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το κατσικίσιο τυρί. Ψήνουμε 1 λεπτό από κάθε πλευρά για να πάρει χρώμα. Εναλλακτικά, σπάμε το τυρί σε κομμάτια μέσα στο τηγάνι με τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τα σπαγγέτι και το κατσικίσιο τυρί με τα καρύδια και το ρόδι.